Naath goes bombom! :D

Tja bloggen! Kom precis hem från kungens kurva haha, köpte fyrverkerier och mat typ. Ska ha gäster ikväll så det blir ingen utgång. Planerade först något med Fanny och Ida, sen undrade Maweh om jag ville ut med henne och Ella och dem. Nu ska jag äta. brunch(?) och sen fixa mig. Aja, pusshej!


Låååååååt


Victorias secret fashionshow

Älskar verkligen deras grejer, allt är så udda! I år var det lite ''för mycket'' ibland, less is more som är ett av favorituttrycken :) Annars var allt som vanligt, skitsnyggt! Älskar modellerna, Miranda är ju bara för vacker? Vad tyckte ni om årets show/outfits? Fergie och Black Eyed Peas var ju där (hon är en av dem men aja haha) men honvar ju skitsnygg! Men hon var finare som blond (eller ljusbrun?) enligt mig iallafall :)


- Orkar inte leta efter en bättre bild :D


Min älskling :$


- Bara jag som inte kan sluta dregla ? :$


A Cinderella story

Älskar filmen! En av de bästa ever! Någon som håller med mig? Och jag menar vem äälskar inte Chad Michael Murray? Har nog tagit upp min kärlek till honom (och hans sexiga mage hehe) flera gånger här i bloggen. Jag liksom smäääälter varje gång jag hör hans namn, mohaha vilket inlägg det blir! Filmen får iallafall 4,5 av 5 för att styvmamman är en elaking :o Och systrarna så fula! Kan inte jag också få leva lyckligt i alla mina dagar? Alla sagor har väll inte lyckliga slut..


Back om track

Tja bloggen! Fick tillbaka mobilen idag så man kan messa mig igen, niiiice! Köpte en kofta från gina idag, vanlig, vit, stickad. Visar på outfitbild någon gång :) Jag har inte gjort mycket under lovet, shoppat liiite, vart med kusinerna och familjen. Fått lite julklappar, blev pengar, smycken, kläder, smink, mobil och sånt. Men nu ska jag g33ka tv, bilder kommer sen. Puss och kyss!


Bloggpaus

Natasa har ställt till det för sig själv igen.. För privat för att skrivas om i bloggen, kommer ej ha tillgång till internet eller mobil på ett tag så smsa inte eller något. Nås på hemtelefonen antar jag, de som behöver mig har det antar jag. Ha ett bra lov, det kommer inte jag!


Stress!

Taggar till stan med Josefin, HEJDÅ


Frihet!

skooooooolaaaaavsluuuuuuuuuutniiiiiiiiiiiiiing! FRIHET!

Jossan efter skolan, puss och smek!


Uttråkad

Tjo bräääää! Händer jaaaaou? Nej jag driver..

Har jag något vettigt att säga? Nej.
Ska jag hålla käften? Ja.


Soooo me!

HAHAHAH, jag hitta lite kul på Julias blogg, chekkaa!


HAHAHAH älskar gubben! :D


Dagens antal gånger

Tja bloggen! Sitter här hemma i min sköna mjukisdräkt och fryser sönder mig, tror fingrarna går av snart hehe. Not najs! Idag så försov jag mig, mysigt -.- Blev en halvtimme sen typ, sen på lunchen drog vi hem till Fanny och vi hade typ 3 lektioner efter men dem orkade vi inte gå på (Sebbe och jag då). Sen mötte vi Thom och hans kompis Anton som jag aldrig träffat innan och fixa lite skit på kransen och sen tp och aa.. Kallt som fan var det iallfall. Här får ni dagens ''antal gånger'':

Antal gånger jag..
- Ramlat på rumpan: 1
- Blivit mulad: 2 (+ att jag ha ett blåmärke på käken från igår)
- Fryst sönder mig: Oberäkneligt (kan man säga så? haha)
- Tappat mobilen: 3
- Använt handsprit: 5 (?)

Har massa mer onödiga saker att skriva, men jag orkar nog inte mer haha (a) Lyssnar på Jossans spotify lista, looove hennes musik! Men snart går fingrarna av, trudilutt!


Bobby Valentino

Lyssnar på Bobby Valentino och har trååååkigt för allt på tv suger! Lite kul att messa med Sebbe måste jag erkänna för vi snackar alltid om helt opassande saker haha, gay :) Någon som vet något roligt man kan göra just precis nu? :D Jag ska nog kolla runt på bloggar o så..


Fanny-och-Natasa-incident

för någon dag sen (i måndags?) så pratade jag med någon lite sexa typ och vi typ garva sönder oss, skiiitkul hahah. Sen så hade Fanny antagligen inte så mycket för sig så hon gjorde det här, blev en lite tjej men det funkar ju också! :D

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH MAN KAN INTE LAGGA UPP BILDEN DAMP -.- aja, här kommer texten iallafall.. Fanny och jag börjar

- HEEEEJ ! :D
- Och vad fan vill ni? (kaxig liten jävel)
- Röker du?
- Nej.
- BÖRJA!
- Varför?
-DÄRFÖR!
Den lilla pojken tittar förtvivlat på oss*
Vi garvar sönder oss och springer iväg*
Han kollar på oss som om vi vore idioter*


HAHAHAH NO NEW :D F&N's bus äääääääääääääääääääger :D


chill

Försökte fixa med mobilen men det gick inge vidare -.- Skickar lite låtar från min andra mobil, hitta något minneskort så jag bah skicka lite. Mitt nuvarande simkort fungerar ju inte i den ny mobilen, suck. Men det ordnar sig nog. Jaa, nu ska jag nörda tv och så, vet ni något kul som går ikväll? Hoppas jag hittar något, annars ska jag chilla gaaalet och kolla runt på facebooks och sånt, det gamla vanliga :D Ha en bra kväll, puss!


- Baxa inte bilden!


Onsdag

Tja bloggen! Snöbollskrig idag, tycker inte ni det är mysigt med blåmärken på rumpan? I love it! NOT Aja jag överlever :) Jag och Sara drack varm choklad när vi kom hem till mig, niiiice! Sen snackade vi om allt och lite till, känns bra att ha någon som man kan prata med om typ allt? Känt henne i all evighet och vet att hon är annorlunda alla andra, love her påriktigt. Men nu kollar jag på One Tree Hill, puss!


Fått min mobil!

Tja bloggen! Kom hem för inte så länge sen, var med Josefin i stan och hon köpte lite julklappar o så, men hon kunde inte köpa någon till mig för jag var ju med mohihi (a) Gud vilket väder vi har ute också, snöstorm eller vad? Jag hade liksom tygskor, mmmh mysigt! Sen efter ett tag drog vi iallafall hem och nu sitter jag här haha :) Fanny va sjuk idag så jag blev ledsen :( Men jag ska tvinga henne att gå imorgon så det ordnar sig nog :D Fick min nya mobil idag också, najsnajs. Jätte skön och jag tappade den så batteriet åkte ut, typiskt mig?! Men den klarade sig utan repor så de bra! Nu ska jag bara chilla för jag är mongo trött. Ha en bra tisdag(?) Jag minns inte ens veckodagarna längre.. suck.


- imse vimse spindel? HAHAH packade jävlar..


Lucia

Tjo brä! Kom precis hem, har gjort allt och lite till med Nicki&co. Naaajs, hennes kusiner bomba mig :o Och nu dampar msn, mysigt -.- Skulle träffa några men sen orkade jag inte så jag var med mina nära och kära haha :) Skriver mer senare, ha en mysig måndag, pyyss!


Hos N&I+K

Är hos Nicki och Ioanna och vi mysar, nu ska vi äta keeeeebaaaaab, puuss!


600 pepparkakor

Tjatjaaa! Satte på glasyr på typ 600 pepparkakor idag, myyyysigt.. Eller inte, skulle ge en pepparkaka till Mike sen men den gick sönder :( All glasyr hade fastnat på min iPod så den är helt kladdig nu, suuuck. Aja, snackade med lite folk från Serbien nyss och ska typ duscha snart och sen vakna tidigt för jag har ingen sovmorgon -.- Men vi höres, puuuuss!


- Gammal ful bild :)


Sleepysunday

Godmorgon bloggen. Sitter här och är trött som vanligt. Ska snart ner och äta frukost eller något antar jag.. usch, hatar mat egentligen.. Aja, ska iallafall sätta på mig något och sen runt 1-2 ska jag till Emma och fixa typ 600 pepparkakor, Niclas skulle också dit typ. Jag har ingen aning hur man kommer till henne men det ordnar sig väll. Men nu ska jag gå och kissa hihi, ha en rrrrrolig dag!


- Natttie & jag typ förra veckan? Osminkade och sexiga haha :)


Gicha machaaoä

Chachaa! Fan va gay haha :D Aja, är hos Natttie nu, hon har någon typ av damp ;) Myyyysigt! Men nu ska vi hitta på något HEJDÅ GICHA MACHOOO


Så långt har jag kommit


Dagens to do!


Idag&igår

Tja bloggen! Blev bara ett snabbinlägg igår som jag liksom knappt hann göra haha. Var ganska stressigt just då. Iallafall, jag köpte presenter till Natttie, jättefina var de men kan ju inte skriva vad det var för hon kanske kikar in på min blogg ;) Var iallafall med Fanny och Sebbe igår, najsnajs! Lyckades trampa i en pizza och nästan spyy, mysigt va? ;) Aja, sen så tog vi en promenad vid långsjön runt halv tio och sen drog jag hem typ :) Skulle till stan med Aleksandra och Diana men Seka är trög och svarar inte på sms haha. Så jag skiter nog i stan idag. Ska jag göra en dagens to do? Jaa det gör jag nog nu. Puss!


snabbis!

Ska köpa present till Natttie nu sen så drar jag till Fanny eller nått :) Pusshej!


HAHAHAHA



Proppmätt!

Tja bloggen, minns inte om det blev något inlägg igår? Hehe förlåt för jag är senil (a) Aja, sitter här med Fanny nu och det är meningen att vi ska plugga men jaa.. det går inte så bra än hehe :D Eller gör det nånsin det ? JA FÖRFAN! Säger vi.. :$ Annars var vi i stan och fikade, mysmys, sen fastnade vi på tåget, mindre mys ?! Fick liksom panik, dem hade typ sagt att Liljeholmen var slutstation men det hörde ju inte vi, så alla hade gått av o så satt vi där och bah gaah ?! Ringde liksom Sebbe och hade panik haha! Men vi kom iallafall av tillslut efter att ha bytt tåg mot fruängen, tanten sa att hon skulle köra tillbaka fast åt andra hållet? Vi bah okeeej.. PANIK* och sen bytte vi tåg bara :) Gick ganska bra tillslut ändå. Sen så ska ni få höra vår pommes frites historia men den får vänta! Efter vi har pluggat, eller jaa.. ''PLUGGAT'' :D


- Lite julstämning skadar aldrig ? (a)


Sleep tight

Har precis kollat på Ugly Betty och Desperate Housewives och nu siter jag och kollar på ''Världens kanske värsta pojkvänner .. ever!'', askul ju :) Hittar ingen bild men ska iallafall sova efter jag sett klart på det, eller ja.. Försöka sova iallafall, imorgon blir det plugg med Fanni. Sov sött min älskade läsare, godnatt!


Tisdagstrött

Tja bloggen! Efter skolan drog jag till stan med Markus, vi käka på donken, aslänge sen? :o Aja, jag åt iallafall min älskade caecar sallad haha, fan va dåligt jag stavar känner jag, stavas ceacar sallad så ? hahhah aja :) Det var iallafall mysigt, sen drog vi typ hem. Inget speciellt alltså. Ganska chill dag förutom att jävla apDaisy slängde ut mig från sin lektion jävla äckel, hon typ hatar mig utan anledning? Jävla kärring.. hoppas hon hamnar i rullstol, HAHAHA minns du Natttie ? Nej gud jag var bara tvungen :) Ska iallafall chilla resten av kvällen, har ett låååångt tal att skriva, typ 8-10 minuter långt? Men det skiter jag nog i, fixar det med Fanny någon dag den här veckan.. Får väll se hur det blir med det. Ska fortsätta ta det lugnt nu, ha en fortsatt trevlig kväll. Kärlek.


Cheez doodles

Hahaha, såg oggi's kommentar nu, förlåt bitches, det heter SPOTIFY, inte spotdify eller vad jag nu skrivit haha :D

Love to ya all, nu ska jag och Fanny skriva ett tal om miljön och tjocka ner oss med cheez doodles, usch det är så äckligt för jag mår illa hahha, det luktar gamla strumpor också! PUSSHEJ :D


Fannis musikrekomendation 3


Runaway Love - Ludacris feat. Mary J. Blige


EEEENJOY ;)


Fanni-Banni-Boo-Boo-Boo here again !

Nu är fanni här och har återigen få äran att skriva i Natasa Zivkovic s blogg igen WOHO ! im going to be famous!
Idag började det med att jag hade mentorsmöte med grisen -.- det var ganska kul hon sa att hon var riktigt orolig för mej ! för jag är så dålig i matten man bah Wtf ?! aya hon kan knulla sin påse med chezedoodelz eller hur det nu stavas :p
Efter hade vi hemkunskap jag och natasa gjorde marsipanbollar hahahhahaha även så gjorde vi en kuk och några hjärtan det kommer komma bild på det senare om jag känner natchos rätt ;p.
Restan av dagen var tråkig det vad no svenska och franska. På franskan kolla vi på film om blattar typ juste vi läser ju bok om blattar oxå ;o fan våra lärare gillare tydligen :p
Juste på Svenskan hände det en rolig sak det var så att vi skulle skriva om en bok och Natasa sa att hon inte orkade mer så jag skrek ba
- KOM IGEN NATASA SKIRV ! JAG KÖPER EN BULLE TILL DEJ EFTER SKOLAN , KOM IGEN KÄMPA !
natasas svar :
- ÄR DET VÄRT DET ?! ÄR DET VÄÄRT DET ?! ÄR DET ?!
 MEN GAAHSH OKEJ DÅ JAG GÖR DET FÖR BULLJÄVELN !
HAHAHA ja och när vi väl kom till stället där man köper bulle så var det såklart stängt -.-
Nu ska vi plugga no för vi ska hålla tal om miljön imorn -.-.
Jag kommer även att lägga in en ¨Fannis musiktips¨hihi !
 


Fanni is the coolest !


Music is my drug

Even the best fall down sometimes. Even stars refuse to shine.. some how find, you and I, collide .. lalalaa, älskar låten :)

Kollar på någon film nu, men orkar knappt. Den är på trean med Will Smith typ. Ska snart duscha för jag känner mig så jävla ofräsch hehe.. Förlåt Markus förresten (a) Han fattar vad jag menar! Sitter på min sköna matta med en tjocktröja, ett linne, underkläder, smetigt smink och en bulle mitt på huvudet, låter jag inte schteekhet? Yesbox haha.. Måste förresten sluta knarka musik, kommer aldrig iväg, blir liksom sådär måste bara höra den här låten, och den där refrägen är så bra, och den här har så bra intro! Haha suuck :D

You love me but you don't know who I am, sooo leeet mee go.. lalalaa


- Redigerad mobilbild, inte illa för en 2megapixelkamera? ;)


Söndags shopping

Gjorde ett inlägg men allt försvann, suuuuck -.- Här kommer det mesta iallafall, sket i träningen, shoppade istället. Här kommer bilder som jag gjorde collage av:


- Julklapp till farmor, äkta sötvattenpärla (tror det hette så) och silver. Halsbander kostade lite över 400, örhängena och armbandet minns jag inte, ganska dyrt, men jag älskar ju att skämma bort min farmor för hon ger mig alltid pengar (a)


Tröja från BikBok - 199
Underkläder från Gina - 149 (?)
Strumpbyxor från Gina - 129 och 79
Jeans från BikBok - halva priset, 149, riktigt kap!
Hjärtformad ram från Lagerhouse, 199, julklapp till familjen.

Nu ska jag fortsätta mysa i min oversizetröja och lyssna på musik i väntan på att One Tree Hill och Gossip Girl ska börja.. Ha en fortsatt chillig söndag ;)

Natasa rimmar!



- Tomten hade en get, på en komet, i en planet, som smet, över ett staket, med en raket, på ett tak, och den var dygnrak


Smoothie

Hade lust att dricka frukt idag, eller äta en fruktyoghurt eller något. Men det hade vi visst inte, suck. Ungefär såhär såg det ut när jag pratade med mamma:

- Mamma, jag vill ha yoghurt eller nått..
- Vi har ingen yoghurt
- Men jag vill dricka frukt eller nått!
- Gör en smoothie då?
- SMART !

Så jag tog två bananer och vaniljglass och mixade det i en sån där grej, blev asgott! I <3 smoothie!


Fredagsfest

Tja bloggen! Förlåt för dålig update nu i helgen. Igår var det iallafall fest och jag stack hem tilll Natttie och sov där för jag orkade inte gå hem efter allt som hände den natten. Går inte in på vad på bloggen, för privat. Det var iallafall kul o sådär. Kollade på Natttie's konsert idag iallafall och sen drog vi hem till mig. Tyvärr. Känner att jag verkligen inte vill va här just nu? Aja. Alla verkar vara typ upptagna just nu och jar orkar nog inte riktigt träffa någon heller. Får se vad jag hittar på ikväll, blir nog inget speciellt. Kanske dricker lite varm choklad? Det får mig alltid på bra humör hihi, eller inte. Jag fotade inget på festen men det gjorde Natttie och alla andra sötnosar så det kommer ut massor med bilder på facebook senare hoppas jag. Ni kan få en från ''efterfesten'' haha, det var bästa :) Skriver kanske mer sen, lovar inget. Puss!


- Är vi inte söta ? :$


Gifflar


Jag hittade gifflar hemma! Yeei, muuuuuums!


One Tree Hill

Tja bloggen. Sitter här och tror jag spyr snart? Mår sjukt illa iallafall. Ska snart kolla på One Tree Hill, lovelove. Skule egentligen till stan idag men jag hinner typ inte enligt min mamma -.- Suuuck, slutade tidigare så jag pratade lite med Mikael bara lite random sådär i väntan på bussen haha. Ganska chill o prata med honom sådär seriöst som vi gjorde någon gång ibland på den gamla goda tiden haha x) Gick samma klass innan typ. Imorgon är det iallafall yuggefest som jag egentligen inte har lust att gå på, är för deprimerad för sånt nu haha. Hoppas det blir roligt ändå. Men nu börjar oth om 2 minuter så jag skriver senare hihi, pussar :$


I love spotdify

Lyssnat på musik och fixat mig hela morgonen som vanligt. Drar till skolan strax, just nu spelas Chariot - Gavin DeGraw. Yesbox den är bra, who doesn't love spotdify? :o


Skriver av mig lite

Skrev just ett 15 sms långt sms till min bästavän om hur mycket jag älskar henne, ingen tvingade mig, men jag tycker hon förtjänar det. Hon stod alltid på min sida, hon tog mig upp när jag föll som hårdast, nu är det min tur att ställa mig upp när alla faller. Jag kommer hjälpa dig upp på fötter igen, jag lovar. Du vet hur jag mår och jag orkar itne med allt längre. Hoppas du förstår att jag verkligen älskar dig, men du vet hur jag är, jag kan inte öppna upp. Efter regnet kommer solen alltid fram igen, right? Då är det bara på med masken tills man ser en skymt av den. Men vill ändå säga tack, tack för att du finns, jag älskar dig.


Oklippt bitch bakom knapparna

Nope! Ingen klippning för mig, ångrade mig hihi (a) Och jag hade ändå inte tänkt att klippa lugg, orkar inte. Men Efter nyår så ska jag bleka håret, färga och klippa mig, snelugg kanske? Hade det för nått år sen, ska leta upp en bild på det! :)

Annars så är jag jävligt tjurig, är det bara min mamma som förstör mitt liv? Dööööö! Orkar inte ens gå på fest, vill bara va hemma och se på film med någon mysig och bara skita i allt -.- Suuuuuuur! Borde egentligen plugga nu men skolan kan ju ta sig! Fuck it all, hejdå


Klippklipp ?

Min moster är här och hon har skönhetsutbildning, sån där om naglar, hudvård, klippning o grejer. Ska jag klippa mig? Blir det lugg ? Klura ut det ni.. ;)


- Haha galen natt med Anna och Louise, kommer jag se ut såhär imorgon?
Hmm.. de ni ! ;)


Natasa vill ha!

Touchmobil!

Har funderat på detta ett tag och mamma går med på att köpa en för att kusinen förstörde min förra så nu har jag en skitmobil. Jag vill ha en sån som Josefin har, sån där samsung, hon har en vit som är jättefin men jag skulle nog vilja ha en svart eller rosa? Markus har en svart sån typ. Svart, vit, silver/grå är alltid bästa färgerna egentligen och mobilen jag fick i födelsedagspresent förut var ju rosa hihi så får se vad det blir för någon, årets julklapp tror jag. Funderade på iPhone först men jag skulle inte klara av att ha en sån, den är ganska stor med smååå knappar hehe (a) Här kommer lite bilder på den jag vill ha :)




- När jag såg den sista så bah, I'm in looooooooooooooove :D


Gullegullgull

Alla gillar väll gullegullgull ? När nån överaskar en med något sött? Haha jag tyckte detta var supersött iallafall :)

Jag börjar då haha :)

- Asså Gossip Girl ääääger :o <3
- Neej, det suger :o <3
- Gör det inte alls, det är bäst :o Vadå, vad gillar du att kolla på då? <3
- Dig :) <3

HAHAHA, så gulligt :$

Ni kanske får mer gullegull sen, ska man fortsätta med sånt ? It's up to yooou :D

Fannis musikrekomendation 2

Här kommer en av Fanny's musiktips in igen! Det är med Kelly K, KK, eller jaja.. Kelly Clarkson..
- Enjoy!


Rimma, simma, svimma, dimma :o

Snart är det jul och det är kul, men tomten är ful och jag ska kasta ägg, på hans skägg! hahaha :D

Någon mer än jag som uppskattar rim ? :D


Chilldag

Tja bloggen! Var inte så jättetrött idag i skolan som jag brukar vara. Lyckades liksom rycka upp mig med hjälp av min lilla sovmorgon hihi (a) Har en imorgon också! GR8! När jag kom hem åt jag iallafall spaghetti och köttfärssås från igår, det var fett gott och jag var hungrig som fan för jag inte hade ätit någon lunch och på morgonen hade jag ätit pepparkaka hihih :D Älskar min frukost nuförtiden! Skulle göra något med Clive, Alva eller Markus idag men jag orkade inte. Känner att jag bara vill chilla idag. Är sjukt trött och orkar inte göra någonting. Nu sitter jag iallafall och rimmar med Julia HAHA, kan lägga upp mina rim sen, hon älskar dem! Sen kan ni få en dagsen söting och Fannys musikrekommendation! Ha en treeeevlig efter middag, slänger in några bilder jag tog imorse när jag höll på att missa bussen ;) Pusshej!





- Oredigerade ;)


Onsdagsmorgon

Tja bloggen! Orkade inte gå på första lektionen idag, försov mig några minuter så kan nog skylla på det (a) Men vem orkar gå upp typ sju ? Inte jag iallafall. Låg kvar i sängen till typ fem i åtta sen gick jag upp och småfixade mig, orkar inte fixa mig så mycket på mornarna. Nu har jag iallafall ätit frukost och är färdigfixad så snart drar jag till skolan, tar bussen 09.04 tror jag. Har på mig en tröja från JC, jeans från weekday, cheap monday, och så en svart kofta från b.young och så strumpor på fossingarna då hihi :D Outfit bilder kommer kanske senare. Min blogg har varit lite tråkig på sistonde men jag har inte direkt haft ''blogglust''. Så mycket att göra och så lite tid, svårt att hänga med ibland, faila totalt igår på no'n t.ex, suuuck. Aja, mina lärare såg att jag var sjuk så allt ordnar väll sig. Hoppas ni har en fortsatt trevlig onsdag, puss!


- Jaa.. Jag älskar oss


RSS 2.0