NATASA KUNG ANTONIJEVIC GÄSTBLOGGAR (IGEN)

Nej men tjena min små söta finfina vänner ! Nu är jag här och gästbloggar igen hihihihih så ruuuliiit! Asså vad skulle ni gjort utan mig ? :o Hahahaah. Jag och Natasa Zivkovic åt Tacos nyss, gott men vi åt tjockt mycket så känner oss fett tjocka nu haha men det gör inget för vi jag är ju bäst :):):) Nu ska jag och min import nööörda lite spel, men det blir tyvärr inte Super Mario den här gången hahah! Pussss och jag kommer väl tillbaka nångång igen och gästbloggar, hååålll uuuut beejbs:D


Natasa, David och Natasa på bilden :D orkar inte vrida den

NATASA KUNG ANTONIJEVIC GÄSTBLOGGAR

SHOOOO BRÄÄÄ BLOOGÄÄÄÄÄÄN! Nu är det så att jag tänkte skriva lite här i min systers blogg hihi :) Igår va vi ju på bio, Snabba Cash blev det och den va grym! Nej jag bara skoja lite, den va inte ens bra typ asså den va helt okej. Jag blev kissnödig två gånger under filmen så jag missade lite faktiskt -.- haha bra att ni vet det nu! :D Sen efter filmen gick vi till Milica (vår kompis som jobbar där, vi känner fler) som gav oss 3D glasögon hihi fettcoola dom är :D Det va även tack vara henne som vi kom in, för vi hade inte leg med oss :) KÄNN EEEER SÅÅÅÅÅ jag vet inte vad ÄÄÄÄÄGDA HJÄRNDÖDA JÄVLAR , ERA JÄVLA IMPORTER ! Nej men nu var det inte roligt att skriva mer, era budalastine, och inte för jag va seriös heller haha men jaja. haha kokta idag, bara ni coooola serber som fattar det där med jaja :O Snart ska vi på träning och sen ska jag till min moster. HaHAHA jag ba skriver vad jag ska göra i Nattties blogg hihih :D:D:D Och hon ska hem och äta! :D Hej då jajca!

Här får ni några bilder från igår med våra coola 3D glasögon









Tack för mig, leverpastej! :D haha jag kommer tillbaka och bloggar nån mer gång här i hennes blogg, så va inte ledsna era skallepärar :) Nej men hejdå Mikael Pärsbrant och ha en bra dag! Poooale

rubriklös

Tja bloggääään! Sitter här med Natasa som övar på sin pianoläxa haha, låter förjävligt! Haha nej driver hon äger.. ibland ;) Efter skolan åkte jag iallafall hem snabbt hämtade mina grejer och sen mötte jag mr. X på älvsjö stn som följde med mig och mötte Nattttie, sen drog han för han skulle till sina kusiner eller nått, minns inte exakt. Vi va hemma en stund och körde Super Mario, fast Natttie dog hela tiden så jag fick rädda henne hela tiden såååå jobbigt! Haha näej (a) Aja, sen drog vi till mormor, haha älska hennes mormor! Baba Stevanka är min favorit haha hon älskar mig! Åt typ där, sen drog vi till sabis och köpte frysta hallon och blåbär. Efter det gick vi till mormor igen och sen runt nio tror jag det var (minns inte exakt) Hyrde vi filmer och sen gick vi hem och gjorde smoothie, MUMS! Sen kollade vi på filmen The Cycle, den va dålig haha, eller inte bra iallafall, fattade ingenting. Vaknade typ halv nio och drog till Nattties träning där jag ringde sönder mig till typ hela älvsjö, MYSIT, not. Sen drog vi hem och nu har vi precis duschat och ska snart se klart den andra filmen. Sen drar vi till mig och ikväll blir det Snabba Cash! Hejdå nu ska vi äta eller nått, PUSS


Morgon

Godmorgon kära läsare. Vaknade nämligen i tid idag, eller jaa. 10 minuter hit och dit liksom whatever. Ska ha idrott som första lektion bläää, så hemskt att ha det på morgonen liksom. Men fårr iallafall skjuts av papi hihi :) Snart ska jag springa iväg till skolan och få en utskällning av Lotta för jag inte gjort läxan och varit en dålig flicka hihi :$ Hoppas ni iallafall får er en bra dag, puss på problemen!

Skulle lägga upp bilder men något med internet verkar fucka så fixar det sen, kyss


Design

Gjorde om designen lite, men är ONÖJD! Men är för trött för att orka göra om, snart hoppas jag i duschen så detta får duga för just nu :) Pussen!


VEM KAN HA GJORT DETTA?

FUCK YOU JÄVLA CPMONGOAPIDIOTDAMPSÄRSNOUUNGAR JAG BLIR !"#¤%&/(%#/#£€@£$€ PÅ ER GAAH, vem fan har inget liv så den hackar MIN msn? JÄVLA FUCKFACE


Snöflinga

Fotade lite imorse när jag väntade på bussen, råkade bara se lite fins snöflingor lite överallt, ni kan få se en som blev ganska pretty, chekkaaaaa :)


- Mästerfotograf or whaaaaaaat? ;)


Lilla jag


- Visst är jag söt? :$


Världens värsta morgon

HÄJ BLOGGÄN! Har inte skrivit de senaste dagarna, eller aa typ? Hade inget intressant att skriva, skulle egentligen till stan idag men jag pallade inte pga pissvädret, hata snön eller vad? Geee miiiig soooommar!

Kanske skiter i festen på lördag för Natttie tydligen inte fick gå? Något i den stilen var det iallafall, tar inte upp sånt på bloggen men aa. Får väll se hur det blir med det, har egentligen inte så stor lust för en annan kanske inte heller ska så jaa.. Får seee like I said! ;)

Annars så har jag haft världens värsta morgon, hatahatahata! Vaknade för sent och mobilen ringde inte, blä? Sen så gick jag till bussen men glömde mobilen hemma så sprang hem igen, sen så stod jag vid bussen och två minuter innan den kom så märkte jag att mitt busskort var i andra jackan och jag blev fett pissed off och sprang hem igen, väntade på 34 bussen så jag gick dit runt 20 över och den var tidig och bara åkte förbi mig, GISSA OM JAG FICK DAMP? Jag blev såå jääävla suuur! Så jag orkade inte gå hem så jag satt där till 4 över men som tur så fick jag lite sällskap de senaste typ 15 minuterna av Söder som bor fett nära där så vi åkte till skolan och jag var framme på lektionen 5 minuter innan lektionen slutade, MYSIT? NEJ! Och jag som har prov i det nästa vecka /: Ååååååh kill meee!

Men nu orkar jag inte skriva mer och ni pallar antagligen inte läsa så... HEJDÅ BABES!


Klänningbrist!

Hittar ingen jävla klänning på nätet blir galen! Hittade en som hade söt baksida på stylebystars.com men den skulle levereras så trögt och var inte särskilt fin där fram.. Men hittade ett vanligt rosa linne som såg ganska vanligt ut, men om man bara la till ett svart skärp och kanske en rosa rosett i håret så kan det ju bli gulligt? Ett par high heels skulle inte sitta fel heller? ;) Får se hur jag gör, i värsta fall går jag naken.. HAHA gör jag inte alls, you wish liksom ;)


Bjuder sönder med fjortisbilden!

Tjo bräääää! Idag ska jag chilla sönder mig så deså! Hade simning och slutade tidigt, niiiiiice jag vet! Men jag hatar simning, man blir så.. blöt! Såg riktigt ful ut idag men vem fan bryr sig? Hade jeans, linne och Canada tröja. Till det hade jag svarta shephards, dem är i 39 och jag har 36, gissa om jag simmade runt i dem? Överledve dagen iallafall, fast det känns fortfarande som att jag har vatten i öronen? Hata simning.. Aja, ska fortsätta dricka på min mysiga varma choklad, mums!


- HAHAHHAHA MJAOU? Herregud se på mig! Jag dör av garv..


Jag & Boo åker pulka :)

HAHAHAH omg se på oss! Och gissa vad det första jag säger är efter att ha kommit av pulkan? Hahaha typ omg mitt smink! Jag är så skön x)

 

Skhlm

Tja bloggen :) Kom hem ganska nyligen, är trött som fan men har fett mycket att plugga, orrrrrrrkar inte. Har typ fysik och matte tills imorgon, blää. Prioriterar nog no'n men jag pallar verkligen inte läsa för det är sååå tråkigt! Efter skolan dog jag iallafall till skärholmen md Fanny och mötte min bebis :) Mysit, men det var bara det att vi va så jävla trötta haha. Hittade ingenting! Åh blir ledsen :( Måste ha något att ha på mig på Tanja Savic som är på lördag! Hittar nog något tills dess, får försöka hitta någon dag då jag ska åka in till stan och köpa något. Vill ha något riktigt fint! Haha åh fuck me jag vet att jag inte kommer hitta något x) Aja, sånt löser sig alltid! Ni ska få några fina videoklipp i något annat inlägg, haha tycker ni ska lida med mig! PUSSHÄJ


- Mitt och Natttie's misslyckade försök att göra ett hjärta i somras haha :)


Dagens outfit







T-shirt från Cubus
Högmidjekjol & strumpbyxor från Gina Tricot


Oseriösa bjudbilder

Tja bloggääään! Sitter här med Natasa och det är galet like always ;) Ni ska få lite sexig bilder från vår maskerad, vi valde kläder åt varandra och se så fint det blev! :)


















- Jag gillar att suga på Nattties tutte :$



Haha vi bjuuuuuuuuuuder, omg se på oss! :) Vi är inte lika tråkiga som alla andra som aldrig bjuder på sig själva fuck er, bara för ni är avundsjuka på oss c00la människor, ha en bra morgon, hejdå! :D


Flätor mjau :)

Glömde outfit och facelook igår men det var inget speciellt, det var bara en svart tröja från JC, jeans från weekday (cheap monday) och sen hemgjord rosett, bara vanligt sidenband, lätt som en plätt att göra, kan visa någon dag :) Har bara en bild jag tog snabbt med kameran innan jag sprang till bussen. Men måste chila nu, pussilussibussi hihi :D


- Är jag inte gullig i flätor och rosett? :$ Fast kanske inte på den bilden hehe..


Segsöndag, eller?

Tja bloggen, och så var det sista dagen denna helg. Varför kan det inte typ vara helg alla dagar i veckan? (a) Sån tur har ju inte alla, aja, måsste berätta om filmen sen, eller tar det direkt. Skakade i typ 10 minuter efter filmen för slutet var så jävla psykat, men asså annars så var filmen ganska seg och blev lätt långtråkig. Ingen jag rekomenderar till folk utan tålamod. Det är bara äckligt för det verkar så jävla äkta, uuuuuusch. Ni kan få en ful bild på mig som jag nyss med min gamla kamera som jag hittade typ.. Vacker och osminkad är vad jag är just nu haha, blä på mig känner jag men ska ändå bara dra till träningen, sen kanske till Natasa :) Men nu pallar jag inte skriva längre, ha en mysig segsöndag!




- Utan smink, utan löshår, utan hårprodukter.. MYSIT


Paranormal activity

Snart är filmen klaaaaaaaaar, 5:20 sek kvar.... 4:46 min kvar... 5:04 ?! WTF .. 4:44 min kvar.. 4:36 .. KAN DEN INTE SKYNDA fett jobbig, ska se den snart iallafall! Fett nice, men jag måste på toa, hejdå :)

Från i vintras :)

Hittade precis en sexig bild på mig och Josefin från i vintras haha, chekka mitt smile coooook sexigt! NOT!



Pannkakor

Jag är trött och mätt! Åt två pannkakor med drottningsylt och grädde, MUMS! men man mår ju så jävla illa efteråt gosh! Typisk frukost hos tetka, men orkar egentligen inte skriva mer, gör det bara för att Ivan kör jävla wii music eller vad det heter och det är så sjukt störande musik. Han står här som en jävla dirigent och viftar med armarna som om han vore friiiiiiiii som en fågel, jävla låt, haha hejdå bloggääään! :)

Hos kusin

Godmorgon alla söta barn! Ligger här i sängen efter att ha knuffat ner Ivan på luftmadrassen som jag egentligen skulle sovit på mohihi! Det va myspys igår men inte lika när lillen stack :) Ivan den lilla apan öppnade fönstret för att hämnas om det där med luftmadrassen haha, jag frös ihjäl men jag klarar mig nog ändå. Haha flummigaste kusinen på länge, ni skulle bara sett han haha, så skön :) Vi laddade ner Paranormal Activity och den hade fett bra kvalitet, blu ray o allt men sen funkade den inte på datan för det va blu ray jag bah gaaah, men sen blev vi trötta och sov runt tre, halv fyra tiden.
Snart kommer moster hem med mat, muummaa! Men nu väntar jag på ett samtal från Josefin, gissa vad vi ska prata om? :o Det vet man aldrig ;)

Sushi bläää :)

Åt precis sushi och min moster la i nått grönt som var fett starkt och mitt vatten var i andra rummet, gissa om jag dog ? :o Aja, jag överlever nog om meki inte dödar mig :) haha pusshej!

Uttråkad ?

Tja bloggääään :) Sitter hos kusin med Rasa och Aca, har tråkigt, haha fett taskig jag är (a) Men jag orkar inte blogga för det är så tråkigt, eller? Aja orkar inte tänka efter. Ha en bra kvälll mina äckliga bloggläsare, HEJDÅ :)

Myspys

Tja bloggen! Fixar mig lite smått nu för ska tagga till kusinen snart och påväg dit ska jag träffa en kompis, eller aa. Ska iallafall slagga hos kusinen och vi ska bara chilla, kanske uppdaterar därifrån eller nått. Inget speciellt annars, ha en myspysig fredag!


Umbrella

Fick bara en jävla lust att lyssna på den låten?! :o Ingen aning varför haha :) Kom hem från träningen för en stund sen iallafall, eller jaa lite längre än en tund sen, nio typ haha. Är lagom trött men annars var jag på tom tits och det var ju lite halvgalet, man fick åka en i taget i rutchbanan och vi åkte typ åtta hahaha, komedi folk :) Men fan va tråkigt det var att blogga, Fanny är inte inne så hon kan inte skicka bilderna från idag, men ha en trevlig kväll folks, baj! Förresten varje person får knivhugga mig.. jävla kamera!


Torsdag

Godmorgon. Har precis fixat mig typ, orkade inte leta kläder så jag tog bara det jag hade i måndags, känner att jag har fetaste bristen på kläder :o Kill me.. Aja, ska dra någonstans med klassen, eller aa, den klassen som jag har i elevens val. Vi kommer åka från skolan 11 och komma hem typ 5?! Det är så jävla sent, plus att jag har träning sen efter.. Pallar intää, det kommer bli så stressigt. Hoppas att jag kommer ihåg att ta kameran idag, om jag inte gör det får varje läsare knivhugga mig en gång! NOOOOT..


- Gammal bild.


Mobilbilder in my A

Precis hoppat ur duschen, tränade i typ två timmat bara, orkade inte så mycket idag för jag mådde illa och det andra behöver vi inte gå in på haha. Har faktiskt lite bilder från idag, mobilbilder suuuck. Men dem duger, måste läsa idag men jag orkar verkligen inte gaah jävla liiiiiiiiiiiiiv, hehe damp :) Ha en mysig onsdagskväll!


- Ritade ett självporträtt på mig själv som liten, blev ganska likt, söt va? :D


- Tjocktröjan är från mjukisdräkten och till det hade jag vanliga cheap monday jeans


- Banni och Mahmud på lektionen, haha fan va hungriga dem va då x)


Önsdag

Hallue, kom precis på att jag glömde ta min kamera idag IGEN! Usch vad irriterad jag blir.. Aja, laddar iPoden nu och ska snart dra till gymmet och biffa till mig snart mohihi :D Akta er alla små människor, när jag är i farten är det inte bra haha :) Annars så lyssnar jag lite på deadmau5 som jag fått en liten crush i på sistonde, så jaa.. Inget intressant att skriva om, ingen outfit heller typ.. hehe förlåt (a) Hoppas det blir bättre när jag får tillbaka kameran, simma lugnt!


- Fanny och jag på LA TOILETTE!

fan va ful jag blev haha..


Nääämen min lille vän SCHTIINA

Nämen vet ni jag jag kom på idag mina kära vänner? Jag har inte skrivit om SCHTEEK SCHTIINA på min blogg, hon är så cool jag önskar jag var som hon HIHIHI men det är en hemliis :$ Vi brukar leka hihih, hon är ju alltid lite sådär hihihi kåt :o Och då flirtar vi lite mhihiihihihihih ;);) Hon döpte min nalle också, ni vet SÖT LARS? Hihi MJAU på honom GRR RAWRR, haha men måste sluta prata om schtiina för snart blir jag GALEN :D


Soooooo HOT


Herregud



HAHAHAHAHHAHA STINA&NATASA HUMOR PÅ HÖG NIVÅ DÄR!


Vem kan pojken på bilden vara? ;)



Haha vet ni att jag träffade denna nisse i lördags? Nej det gjorde ni inte för jag inte skriver om allt som händer i mitt liv era jävla apor som tror att ni ska få veta allt mohihi :) Vet inte vad jag ska skriva egentligen men han sa att jag skulle skriva ''nått fint'' haha, men hur fan ska jag veta vad han menar med det? Han är en liten gulleplutt som jag snackar med bara haha. Hmm.. våra stjärntecken passar, nice va? Och så har han världens finaste ögon som byter färg haha, jag gillade den han hade i lördags iallafall :D Men jag pallar inte skriva mer för det är pinsamt och jag kommer inte på något, och nu tycker jag ni ska tacka mig för denna saftiga info om mitt liv haha :) Och om någon av mina kusiner läser, FUCK YOU OM NI MOBBAR MIG :)


Tisdag :)

Tja bloggääääääääään! Sitter hemma och dör, pluggade lite med Fanny kanin, eller jaa.. ''pluggade''. Vi tjockade oss nog mest med kakor och kollade på film. Såg min älskade twilight som jag sett 98375786 ggr :) Sen kollade vi på one tree hill och jag dreglade som vanligt till min älskade Chad Michael Murray hihih love of my life liksom haha :D Men jag har inte mycket att lägga till nu, slängde ju in en outfit bild idag, stolta över mig kära läsare? JAG VET ATT NI VILL SÄGA JA MEN VÅGAR INTE KOMMENTERA :D hihi, men nu pallar jag inte skriva för jag har inga nya bilder att lägga in, puss på era feta ass :)


Fannytime

Sitter här med Fanny och kollar på film, skriver sen, puss :)


Dagens outfit


Älskar låten

Taio Cruz – Break Your Heart 

För er som inte har spotify: NI SUGER :D


Dålig update

Tja bloggen! Förlåt för dethar arit så dålig update mina kära läsare haha. Har inte haft tillgång till min kamera pga Malin har den i sin väska, suck, ska kräva tillbaka den idag mohihih :D Men nu känner jag att jag ska dra dagarna lite snabbt:

Fredag:
- Skolaaa tråkigt
- Bio, Sherlock Holmes, ganska bra :)
- Myskväll med Fanny

Lördag:
- Åker till moster och kusiner, hämtar löshår
- Drar till stan och möter Fanny och Meki (HAHAHAH NATTTIE MEKI)
- Mysväll med Fanny :)

Söndag:
- Träning
- Myskväll hos Natttie :)
- Hemma typ 10 - kollar på nån film
- SOVER

Tänk om jag inte sov de andra dagarn för jag inte skrev ''sover''? :o Lista ut det ni ;)


BANNI APA

Tja bloggäääään! Sitter med Fanni Banni hos mig och vi har kuuuuuuuuuul! Vi vill kolla på peddo filmer :( BUHU! Fanny är kåt! Har vart på bio KUL MJAU! Kanske?! Orkar inte skriva? HEJDÅ! ^^


Fika med kaninen

Hejsan hoppsan! Kom preciiis hem efter att ha tagit en mysig fika med Fanny i stan. Drack chai latte och hon drack kaffe mocha, mitt smakade jul :o Jävligt sött också haha men nog var det gott. Fast i fortsättningen håller jag mig nog till min älskade varma choklad hihi. Mysiiiigaste! Men nu blev det tråkigt, jag måste fixa mina naglar (orkar inte) och måste jobba matte för jag är flera kapitel efter, hehe men hata matte ju?! Men nu blev det tråkigt att blogga så jag ska nog äta bajs, nej jag ska göra något normalt, eller gör jag nånsin det? Svar: NEJ! Men aja, hejdå bloggäääään!


Deppmusik


Soooooooooov

Tja bloggen! Kom hem klockan nio från gymmet, åkte dit typ fyra så gissa om jag är trött haha. Men nu ska jag typ dö, sov gott, BAAAAAAAJ


Onsdag

Tja bloggen! Sitter hemma och ''chillar'', snarare stressar ärligt talat. Har bytt om till häften och ska snart dra till gymmet, gaaaah jag hatar stress! Skoldagen var normal med lite för mycket skratt på sista lektionen, eller jaa.. vem försöker jag lura? Det kan aldrig bli för mycket skratt! :D Jag har läxor som jag inte hinner göra typ, gaah pallar inte, vet inte när jag kommer hem från gymmet men jag skriver nog då om jag orkar/hinner. Ska iallafall bli klar och springa iväg, ha en bra eftermiddag haha, fan va n00b, haha nej jag driver, HEJDÅ :D


- Slänger in en gammal bild på mig och Anna.


Back home

Tja bloggään! Hemma nu och tjockar mig med kakor, hade precis träning och devanajs, typ(?). Var med Stina och Fanny lite efter skolan, NICE! Men pallar inte skriva mer, ha ett bra liv, HEJDÅ! :D


- Det handlar om att bjuda på sig själv :D


Ny hårfärg

Sååå, vad tycker ni? Hiss eller diss? :)




Svartis

Tja bloggen! Sitter på svartis med lite trevligt folk. Ska nog tagga hem snart för jag har träning ikväll och har massa läxor. Men läxorna pallar man ju inte göra första veckan mhihi (a) Slänger in en söt bild på philippe haha :D Ha en bra dag, puuuuuuss!


- Äkta schteeekare jaaaao0 :D


MÖÖÖRKHÅRIG

Tja bloggen! Var och shoppade i skhlm med Malin today, annars var det ju första skoldagen som var hyffsat bra men jävligt lång. Har iallafall färgar håret! Och det blev fett mööööörkt :o Men det duger, orkar inte blogga för malin har min kamera, sov sött alla läsare! Puuussss


Dagens outfit


Skjorta - Cubus
Strumpbyxor - Gina
Kropp - Mamma&Pappa


SkrattAttack

Chachaa blogggäääään! Nej jag driver, HEJ! Kom precis hem typ efter att ha vart på träningen och sen hos NATTÖH, vi tjockade oss med glass o sånt. Garvade sönder oss och jag tycker synd om min mage, träningsverk plus våra jävla skrattattacker hahah. Orkar inte berätta allt för jag måste duscha snart. Jag känner mig tjock nu, hejdå! :D


Trött som f*n

Tja bloggen! Eller godmorgon för mig? Jag är fett trött, var uppe till 4, halv 5 igår, hehe smsfreak or what? :$ Snart drar jag till träiningen och jaa.. tränar? Haha nice, eller kanske inte så jätte för jag redan har träningsverk, men jag och Natttie är ju trots allt inte så seriösa och när vi flummar omkring och förstör för alla blir Milena glad! Hahahah looooove :D Men ska försöka tagga på något sätt, vad ska ni göra denna sega söndag? :)


- Sööötis :$


Beslutsångest

IIIIII'M BACK MJAU! Nu är det så att jag ska färga håret snart, så jag smsade ganska många och frågade vad dem tyckte jag skulle färga till, jag vill definitivt ha brunt så frågan var då om dem tyckte det skulle va ljusare eller mörkare. De flesta tyckte faktiskt ljusare vilket förvånade mig, men jag tror faktiskt jag ska färga mörkare ändå.. eller? ÅÅÅÅH vad jobbigt! :o Men nu måste jag bestämma mig, jag ska bli mörkare och köpa förlängdning punkt slut! Eller.. NEJ NU HAR JAG BESTÄMT MIG! Fan är jag schnitzofren eller? Haha låter som schnitzel HAHAH mat, euw.. hejdå bloggen! :D


Lördag

Tja bloggen! Sitter här hemma och har precis ätit middag mohihi, kan berätta lite om min dag som vanligt dåda. Fanny och Markus kom typ precis när jag vaknade och jag var liksom lite lagom sömnig haha, klockan va typ 20 i ett när jag vakna :$ Vi kollade på film o sånt, sen drog dem typ 4? Tror det var nått sånt iallafall, var lite med kusin som slaggat här, snacka o sånt som vanligt :) Sen så drog han för inte så länge sen, så nu är jag eeeensam. Men jag klarar mig? Eller inte :o

Lägger in bilder senare, batteriet på kameran är slut, finns några tusen videos på den hehe. Pallar nog inte lägga ut alla (a) Men orkar inte skriva, skriver nytt inlägg om typ 5 min? Viiiiiiiiiiiist, ha det bra. Pussy


- Hej mongo, pallar inte leta bild så det är nån cp från igår, MJAU


PRUTTLÅT

Jaa.. ordet talar för sig självt.. eller pruttar för sig självt HAHAHA :) Sitter här med en apa och vi har .. OJ HAHAH.. HIHHIIH, vi har hittat min kusin äntligen :) Han var försvunnen ett tag haha, min jare! Men orkar inte skriva mer jävla apor som läser min blogg, driver älskar er HEJDÅ :D


- Hihih love us!


Scouterpolare :D

JAG OCH FANNY TRÄFFADES I TYP TREAN :O:O:O:O:O Vi gick på samma scouter mhihihihi :$ Fett cooooola, vi va på samma läger och allt :o Skriver sen för min kusin är efterbliven! Puuss!


EEELSKLING

Älskar ordet EEELSKLING mohihih :D Aja, sitter här med Fanni och vi driiiiiiiver ruuuuunt mjaaaau! Vi har gjort lite smexiga videoinlägg får se om jag pallar lägga in dem sen :) Väntar på kusinen nu och så frågade Radovan om vi ville hänga med till Alex men jag tror inte vi vill det mohahah :D Vi ska nog ha det trevligt hos mig också (a) Kanske kör med karatekattr grejer igen? :o De ni! Nu lyssnar jag och Fanny på en jättebra låt, nämligen jag går i säng med min lärare, niiiiiiiiiiiiiice :D Ni får den snart! Ska bara fixa lite skit först, ha det braaaae, puss på era feta AAAS ! :)

 
Secondtunez - Jag går i säng med min lärare


Badnji dan

Tja bloggen! Serbisk jul idag och imorgon så jag fastar, asså inte som ramadan utan typ mer att man inte får äta något från djur som mjölk, ägg, ost, kött och allt annat som kommer från djur, fast fisk räknas typ inte, fast det är äckligt :o Eller beror på, men aja haha :) Lyssnar på musik nu, sen vet jag inte vad jag ska göra, nått med familjen kom jag på, är seriöst trött på dem -.- hehe (a) Pallar inte skiva mer, pusshej!


Best day of my life - Jesse McCartney


hungrig

VARFÖR ÄR JAG ALLTID HUNGRIG NUFÖRTIDEN? Blir galen gaah :o Har vart hungrig HELA TIDEN de senaste två dagarna, får damp


The Box

Tja bloggäään! Kom precis hem typ, var på bio med natttie och vi skulle egentligen sett Avatar i 3D men den var slutsåld så vi såg The Box, den var bra men hade ett dåligt slut typ.. Aja, orkar verkligen inte skriva, mår illa :o Langar en dålig bild för vi tog inte så många haha, kyss och smeek!


- Ser ni oss? :D


Fanni och Lynn

Tja bloggen! Jag kom precis hem från Fanny, fick skjuts av hennes mami. Fannys hår blev jättefint! Hon passade verkligen i det :) Vi fixade iallafall pannkakor sen, jag hade inte ätit frukost så jag dampa för jag var hungrig mohihi (a) Kan slänga in lite bilder bara sådär snabbt, check it out! :


- Fanni pretty lady :D


- Lynn qutiiiiiiE :)


- Jag råkade färga Fannys rygghår :$ HAHAHAH


- Jag har roligt mohihi :D

Ska tagga på bio med natttie nu, PUSSHEJ!


Har bråttom!

Tja bloggen! Har kämpat mig upp ur sängen nu, ska till Fanni nu, Lynn kommer också hihi :D Fanny blir mörkhårig idag och vi ska färga henne så önska oss lycka till, puuuuuuuss!


Träningsverk imorgon?

Tja bloggen! Kom precis hem, är inte så trött för jag har äntligen ätit haha (a) Jag har gymmat i typ 3 timmar, körde lite av allt och det blev ett grupp pass också. Löpning 40min, cross (tror det hette så) typ 10-15 min, körde lite tyngder och körde magen och låren lite, ryggen blev det lite av också och så sist körde jag grupp passet alltså spinning i 45min. Är liksom lite lagom slut, kommer sova gott inatt tror jag. Har inte känt att jag har ont någonstans än förutom lite i höger axel då, nu undrar jag bara om träningsverken kommer imorgon för jag har inte strechat så mycket hehe, aaajdå. Hoppas det inte blir så farligt :) Resten av kvällen ska jag bara sega, så ha det bra, puuss!


Vaknade två :o

Tja bloggen! Jag vaknade typ två och somnade runt 3 - halv 4, ganska förjävligt för jag kunde verkligen inte sova, kollade på tv en stund för jag hade inget bättre för mig typ. Lyssnar på bra musik på högsta volymen och fönar håret. Eller är precis klar och har satt på mig träningskläderna så jag ska dra iväg och träna snart, hoppas ni har en mysig måndag, min blir nog lite mer åt det svettiga hållet haha, nej usch, aja, ha det bra! :D


Utskämmd ännu en gång!

Läs Julias blogg så fattar ni, den hittar ni här!


Dagens

Dagens smink: Inget alls
Dagens frisyr: Hästsvans & diadem
Dagens humör: Neutral haha :D
Dagens händelse: Gymgrej typ
Dagens sämsta/tråkigaste/jobbigaste: Magont :(
Dagens bästa/roligaste: Fanny's beskrivning och min dåliga humor
Dagens outfit: Gråa mjukiskläder och vitt linne
Dagens vill ha: Sömn
Dagens planer: Chilla
Dagens saknad: De ni
Dagens favorit: Saltapinnar och chokladkräm :o
Dagens ord: Skalle pär HAHHAH
Dagens träning: sit-ups snart
Dagens dricka: Loka med citronsmak :D
Dagens längtan: SÖMN
Dagens köp: Inget tror jag? :)

Glömde! :o

GLÖMDE SEXFREAK OCH ATT HON ALLTID HAR SÅ FINA KLÄDER HIIHIHIHI :$


Gästbloggare gillar vi :)

Ser att Fanny har gästbloggat lite och nämnt det där om att jag och Lynn ska göra värsta makeoveren på henne! Kan man säga så? makeoveren? Haha whatever, jag kan! Aja, har tänkt lite på denna nisse? Har ni inte saknat henne här i bloggen? Det har jag, måste liksom träffa henne snart känner jag. I NEED MORE FANNY! Hehe utbrott? På hög nivå! Ja här kör vi hårt! Kan missuppfattas? Gör inte det! Men seriöst hur skulle ni beskriva Fanny? Hmm.. Nu ska jag beskriva FANNY! :


- Syns inte så bra men.. SKAFFA GLASÖGON!

Jag är alltid så trevlig mot mina läsare mhihih :$


Gästblogg av *****

Hej nu e jag här igen kan ni gissa vem det är ?
ni som gissar rätt får pris woho lxm :D
Jag har varit sjuk i ... 3 veckor nu så de e FÖRJÄVLIGT asso tänk er själva att typ ha 40 graders feber och ont i halsen INTE kul säger jag bara !.
Men men jag måste bara säga att jag och natasa e dom bästa i världen och hon e så snäll och underbar och allt det där ni vet hihi :D im in looove.. nejdå ska inte vara dum mot min kille haha om jag inte redan e det :o.
jag tror inte jag kommer kunna hålla mej om vem jag är hih de e ju jag FANNI woho några visste nog att det var jag när ni började läsa ni kan få en puss av Natasa i pris ;) Grrrrrrr.
En nyhet e att jag ska gå från blondin till mörkhårig :D:D
hoppas verkligen det passar på mej hihi . Lynn och Natasa ska färga på mej dom e ju g33ks på att färga hår så jag litar på dom :). Nu ska jag ta det jävligt lugnt och bli frisk haha puss natasas blogg :D <3333
-


hihi jag när skolan började sköna tider :)


woups!

Jag har trååååååååkigt! Smsa mig om du också har det! 0737634960


La Roux - Bulleproof



Älskar låten, och videon! Den är sådär egen och ovanlig typ, fast den har typ fått kommentarer om att det ser ut som en reklam för hårprodukter haha, själv tyckte jag den var cool iallafall. Tummen upp jaaaou! Den är typ inspirerad av en konstnär, minns inte namnet och orkar inte kolla upp det haha, picasso vad det inte iallafall! (a)

EEENJOY!


Kommer inte på någon rubrik

Klaar! Det var inte så farligt, men annars så låg det kläder över typ hela rummet haha (a) Men det ordnade sig iallafall, bara jobbigt att dammsuga mattan, jävla matta -.- Det är en sån där stor, svart och hårig typ. Sjukt jobbig ärligt talat. Aja, nog om det, vad som händer idag vet jag inte, broshan är på winter games iallafall, någon innebandy cup, någon som känner igen sig? Antagligen ganska många som inte pallar kommentera haha ;) Men jag pallar inte skriva mer, vad ska jag göra nu? Hmm.. Klura på det ni!


Hunnit med mycket på två timmar ;)

Var tvungen att göra ett inlägg om icareklamen kände jag haha, så skön! Aja, jag har hunnit med massa idag, vaknade tolv och har gjort mer än vanligt på typ två timmar? Åkte till gymmet med pappa och skulle se lite grejer, så jag tror jag ska börja även om Josefin inte kan, men hoppas verkligen hon också kan för det blir ensamt annars :( Aja, sen så städade jag rummet, dammsög och typ damma(?), tog bort dammet från bordet ocjh fönsterbrädan typ haha, glömde byrån men det gör inget.. Gaah irriterad jag blev nu.. ska göra det snabbt! Skriver soooon! :D


Årets reklam jao!

Jag tror att fler än jag har upptäckt den här reklamen men den är ju bara FÖR skön hahahah, vilka känner sig träffade? Koooomiiiiiigeeen, erkänn alla bloggare gör det mohahaha! :D


Gym brä

Tja bloggen! Kom precis hem, har varit och lämnat Natttie på tågstationen, fast det var runt två typ, drog iallafall till Josefin efter och sen drog vi till gymmet och skulle fixa massa papper och sånt (för vi är inte myndiga -.-).Det var ganska chill där så det blir nog bra, längtar efter att få börja bara! :D Bussfittan var 20 minuter sen och gissa om vi frös?! Kände inte mina fötter liksom :o Säger bara en sak: förjävligt! Men nu ska jag kolla på en film eller något, antagligen dregla till A Cinderella Story hihi :$ Me love! Skriver senare, pussaar! 


RSS 2.0