gästbloggaren is back:D

natasa hade tydligen fått önskemål om att ja skulle gästblogga igen (a)
Nu e vi superfina inför club glamour och ska snart dra dit typ. vi har just gått bus eller godis i våra finfina kläder:D vi fick massa fast filip hade inget godis:o
aja får se om vi träffar vigge å noel senare hihihhhhhhhejdå:D

Hos alva

Tja bloggen! Är hos Alva nu och vi ska ut och möta Noel och Viktor nu och sen drar vi till Club Glamour, här kommer bilder på mig :D


Ska jag vara blond ..


eller brunett?

Orkar inte vrida bilderna haha.
Ska dra nu, pusshej ! :D <3

Min nuvarande mobil

Hatar knapparna ! :o


Lite om gårdagen

Tja bloggen! Hann inte blogga om igårkväll riktigt men runt åttatiden kom Amanda till mig och det var kul o se henne! Hon åker tyvärr hem idag, eller ikväll har jag för mig, så vi kommer inte hinna ses mer :( Men våra planer om att gå ut gick till spillo, suck. Min lilla kusin var också med och hon är ju hyperktiv, seriöst! Hon förstörde min mobil och nu måste jag ha en annan med jättejobbiga knappar, usch. Men den funkar iallafall och har helt okej ljud och 2 megapixel kamera så jag får nöja mig med den för tillfället. Kanske köper en ny sen eller något. Men ikväll blir det röööj på club glamour ! Filip, jag och Alva tänker fan ta över stället haha :D Slå en plng om ni också är där, har ni inte mitt nummer, synd för er! Och jusste, massa kontakter är borta så om jag frågar vem som skriver, bli inte förvånad :) Men nu ska jag dra så ni får ha det bra, det rimmar! Hihi så roligt, peace out !


Vilken färg?


Orange :o

Här får ni en bild på mig precis efter att jag färgat håret, hade panik då men vafan, är man orange så är man! Hade inget smink på bilden så ha lite överseeende med mig :D


För mycket planer

Ikväll skulle det äggas hus o kollas på matcher o grejer men jag funderar på att skita i allt bara, ha en mysig hemmakväll med Amanda istället? Låter det inte sjukt skönt? Jag är verkligen helt utmattad, vet inte vad det är för fel på mig haha. Ååååh jävla potatismos, hejdå!


Tuttar och rumpor

Jag har ont i tutten ! Den vänstra -.- Suck HAHAHA, vilken humor ju :D Men seriöst, jag tror jag har fått cancer :O Nicki hade typ ont i rumpan också, dags o sätta igång med massagen igen!

Ellinor

Snackade precis med Ellinor och det var skitlänge sen :o Vi träffades i 5an sist, när jag var på besök i Nattties skola och hon kände Tomas i min klass visade det sig, fett kul :D Vi kanske ska träffas på måndag för hon har typ studiedag eller något, najsnajs :) Men nu orkar jag inte skriva mer, visst var bilden snygg förresten ? ;) Aja, kyss!

I <3 Robert Pattinson!


Looooooooooooooooooooooooooooove :D


Shoes

Tja bloggen! Jag vaknade klockan åtta imorse och jag känner mig jättesliten redan. Köpte lite grejer bland annat ett par vinterskor. Hittade verkligen inga skor men nu såg jag ett par och de var helt okej :) Kommer bild på dem i slutet av inlägget. Jag blir så sur för på den här tiden på dygnet borde jag sova haha (a) Jag lever mer på natten kan man säga :D Vet inte exakt när Amanda kommer men hon kanske får följa med mig och se på match eller ägga hus, yeah haha. Välkommen till Stockholm liksom höhö. Köpte iallafall ett soffbord sen och Alex köpte lite skit också typ. När vi kom hem åt vi och krattade löven, inte direkt najs men vad ska man göra? Live with it liksom! Men nu orkar jag inte skriva mer men det kommer nog fler inlägg senare, pyss !


Crispin - 900kr


Fullt upp imorgon ?

Måste upp åtta imorgon? GAAH! überjobbigt! Sen kommer jag ha heeelt fullt upp, nacka med pappa, köpa möbler, träffa Amanda, träffa Alva, träffa Filip .. hur ska jag hinna med allt ? Aja, det löser sig nog, hoppas jag :o Ska hoppa i säng tidigt inatt, love !


Feeeeeeeel

Alla inlägg har inte kommit fram och nu blir allt i fel ordniiiiing :( åh vad jobbigt !


Med Alvis

Tjo bloggen! Haha, jag sitter här med Alva och hon zappar lite fram och tillbaka och är typ helt handikappad(stavning?) när det gäller min fjärkontroll. Humor asså, humor! Vi har iallafall äntligen fått våra biljetter men det var inte vip för att dem var slut, suck. Men det spelar ingen roll för vi ska dit iallafall yeeeei :D Ska ha min rosa fina klänning och så ska vi typ åka in med Filip eller något. Mötte iallafall killen på plattan efter att ha blivit portade från t-centralen hahhah suck!

Glad

Tja bloggen! Har liksom haft en bra dag idag känner jag! Filip drog hem runt nio och vi snackade och kollade typ på the hills och mammas pojkar, mysigt värre :D Har iallafall de flesta av dagens problem lösta och livet går vidare. Snart är det en ny dag med nya upplevelser, så glöm igår, lev idag och be för imorgon! Och imorgon kommer Amanda hem till mig tror jag, det var så länge sen! I somras sist typ :o Ska bli jättekul o se henne sen ska jag kanske på Filips match och det blir chill :) Men ni får ha det så bra allihopa, puss !


- Visst är vi heta? :o


AAAAALVA

Tja bloggen!

OMG vi blev portade från t-centralen (hur fan lykas man?) han ba: du har blivit portad från t-entralen resten av dagen. och du med. vi ba "MEN SHIT HUR SKA VI KOMMA HEM!!!???" för vi va lite busiga:))) asso fyfan va rädd ja blev när den där killen i uniform kom fram till oss när vi satt på trappan:OO

hahahahh natasa e lite odiskret av sej som idag på tbanan när fulfjortisen satt framför oss hahah så bara säger hon ASHÖGT "asso kolla på hennes ögonlock liksom..!" och just då kollar hon upp på oss, fyfan va kul asso! xd

men åååååh ja har börjat snacka så fuuult...!

ja lovar att natasa kmr tappa läsare nu för ja suger på att blogge men aja hon löser de väll:))))
/ALVAA

Nu släks lampan

Jaa, då var det dags för mig att krypa under täcket, godnatt kära läsare ! <3


Playboy night


- Kan man ha detta? Det är ju tema rosa och vitt .. :D


Eniro haha

Har blivit lite halvsur nu .. Åh jag blir sur haha, så onödigt känns det som. Aja, lyssnar på den där bruden från eniro reklamen ni vet? Hon sjunger skitbra asså! Blev liksom kär i hennes röst, gillar sånna där udda röster. Det känns liksom unikt, you go girl! Om hon får en skiva ska jag köpa den haha :D


Kommentera mera !

Postat av: nora
du har en jättebra blogg verkligen, du är också jättesöt! men något du kan bättra är mer outfits och fler inlägg + fler "facelooks" också!
gärna lite fler videobloggar, fast mer personligt från dig istället för sånna på kemilektioner, har följt din blogg jättelänge, även dina gamla bloggar!
yo go girl

Tack så jättemycket, jag blir så glad när jag får sånna här kommentarer! Fast jag vet att jag är jättedålig på outfit's och så men jag ska försöka bättra mig! Min kamera försvinner verkligen jätte ofta och det blir ett problem ibland. Och när det gäller videobloggar så har jag gjort några egna men jag känner mig alltid så fjollig på sånna (a) Haha men det kanske kommer upp en sån nån dag :) Skicka gärna en bild på dig till min mail så kanske du kommer upp i bloggen :) Kärlek till dig och alla andra läsare !

Cheap trick

- I want you to want me
I need you to need me 
I love you to love me 
I'm beging you to beg me


Haha älskar just den delen på låten (a)
Haha lite nolife, men alla kan väll låten?


Just hoppat ur duschen

Haha fast inte bokstavligen, tog en varm dusch iallafall och känner mig fräsch och ful nu. Imorgon ska jag nog till stan igen för att fixa biljetter med Alva och Filip, jävlen som skulle ge dem till oss idag sov till klockan två, vilken jävel va ? :o Aja, vi får hoppas att han dyker upp imorgon. Men nu ska jag chilla sönder mig, puuusssar !


- Jag har lust o kolla på gossipgirl ! :o


Dagens

Dagens humör: Ganska glaad
Dagens borde: Duscha
Dagens frisyr: Utsläppt idag men uppsatt just nu
Dagens klädstil: Jeans, två linnen, kofta
Dagens planer: Min dag är i stort sätt över haha
Dagens vill ha: Kommer inte på nått just nu :o
Dagens längtan: Söööööömn
Dagens tråkigaste: Att vara hemma :o
Dagens person: Noël och Alva :)
Dagens roligste: Galna Alva haha :D
Dagens låt: Wllin typ ? Haha vet inte riktiga namnet :)

Hatar rubriker!

Tja bloggen! Idag hann jag inte skriva på morgonen för jag fick springa till bussen. Mötte iallafall Noël i fruängen och vi åkte till stan och mötte Alva. Vi skulle köpa club glamour biljetter men han som skulle sälja till oss hade mobilen avstängd och sov, suck. Jag och Noël åkte hem sen iallafall och när jag kom hem gjorde vi nått med familjen, och broshan hade någon kompis hemma. Sen har jag inte gjort så mycket. Här kommer det bilder:



- Världens mest morgontrötta person haha :)

Men jag fota inte så mycket så ni får inte mer, ha det bra! Pussy


Wie

Tja bloggen! Det var trevligt med Sara idag fast jag fick inte så många foton. Efter jag vart med Sara så träffade jag Noel och Viktor, skulle vänta på Isac också men jag blev uttråkad och drog hem haha. Hae köpt ett linne iallafall, vanligt vitt från Gina- 99. Inget speciellt med det :) Nu kommer det lite bilder :


- Två svarta linnen från gina och så adidasbyxor från inter sport.


- Lite facelook också :$


- Sexigt värre :o


- Haha jag lovar att Noel inte våldtar Viktor dem är bara lite allmänt flumm :)


Men nu får det ta och räcka för just nu, ha det bra! Loooooooooooooove


Jag blir GALEN

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Nu har jag bara lust o mosa sönder min mamma för jag blir helt jävla fucking galen på kvinnan! Igår fick min bror låna mitt busskort men han fick skjuts av en kompis så det behövdes inte men mamma tog det ändå, IDIOTEN. Så nu har jag inget att åka med och hur ska jag då möta Sara? Ingen jävla aning MEN JAG BLIR GALEN! Åh bättre att jag drar innan jag slår sönder tagentbordet! Fast jag ska leta efter någon jävla remsa ellet nått, hatar sånna för de bara tar slut. Jag känner verkligen att det här är en jävligt dålig dag!


Back home

Tja bloggen! Kom just hem efter att precis ha hunnit till bussen! Västa timingen asså! Vi åkte iallafall inte in direkt utom vi åkte till Liljeholmen först för de hade tydligen öppnat en ny galleria där så vi åkte dit för att kolla men det var inte så jätte stort. Fanns ju typ h&m, lindex, veromoda, gina, jaa, lite såna där basicaffärer typ. Köpte en kavaj där som jag och Jossan betalade tillsammans, 50kr. Riktigt kap! Fast kn inte lägga upp bild på den för den är hos Josefin. Annars så åt vi glass där hihi, tjockisar :D Sen drog vi i alla fall till stan och där köpte jag en tröja på gina lite sådär i onödan för jag hade lust haha. Sen åt vi på donken, var inte så hungriga så det blev en cheeseburger för mig och Jossan åt en chickenburger, mums! Ännu en gång: tjockisar :D Drog hem iallafall och missade precis tåget, åkte verkligen framför näsan på oss! Jag gick av på telefonplan och hann precis till bussen, värsta turen asså! Sen så var jag hemma och nu sitter jag här och typ skriver oh kollar lite på tv. Ska tagga, ciao !








- ljuset föll lite konstigt på mig så jag ser lite mupp ut som vanligt






Tröjan från Gins Tricot - 99 kr :D


Stan nästa

Tja  bloggen! Har städat mitt rum och tagit en dusch och äntligen känner jag mig som en människa. Ska möta Josefin nu och vi ska dra till stan och fixa lite grejer. Skriver mer senare och bilder kommer om jag hittar kameran som är borta igen, suck. Ha det bra ! Kärlek.


Fräschar till det lite på bloggen

Kände att jag behövde en ny header ganska akut haha, gillade inte den förra så mycket. Så, vad tycks ? :D


Dag att köpa ny mobil ?

Tja bloggen! Ursäkta för allt flumm i bloggen igår, men man måste ju få vara lite rolig haha :D Jag hade iallafall ingen träning idag, eller jo det hade jag men jag gick inte på den. Pappa tyckte jag var för sjuk även om jag faktiskt ville gå, hade så tråkigt liksom haha. Men pappa kunde inte skutsa heller så jag sket i det. Natttie var inte heller där så det var ingen större förlust. Annars så har min mobil börjat rycka, stängs bara av ibland, helt sjuk liksom. Men typ alla mina mobiler blir sådär mot slutet, dags med ny mobil ? Vilken ska man ha då ? Tipsa mig gärna, men nu ska jag tagga. Kyssar!


- Raaaaaabih in my <3 


Bloggen..

I HAVE A DREAM, jag vet vem han är nuuuuu, trulululuuu. Google is tha shit ! Han dog utanför rum 306 på ett hotel klockan 18.01, SERIÖST ASSÅ, jävligt punktliga jävlar. Så lär man nog inte minnas mig haha! Han var lutad över räcket och snackade med några dudes och så POFF, small det och han dog, yeah .. tragic story .. men now ... I'M GOING TO HAVE A DREAM .. I think, HEJDÅ :D


Inte trött

Kanske dags o lägga sig? Men jag är inte trött :o
Aja, träning imorgon -.- Kyss !


Clive + Natasa = inte bra

Clive: Vet du vem som sa I have a dream
Natasa: Den som drömde, whatever
Clive: Pucko, vet du inte vem som hade citatet I have a dream ?
Natasa: Men Barak Obama ? (a) Eller nån neger
Clive: NEJ !
Natasa: Han i Rush Hour !
Clive: Säg inte neger din jävla serb !
Natasa: Okejdå, mörkhyad
Clive: Bra!
Natasa: Men visst var det en neger ? :D Jag menar mörkhyad (a)
Clive: :@ Ja det var det
Natasa: Men då måste det va Baraka Obama ! Vem annars liksom ? :o
Clive: Men det var inte han !
Natasa: Vem dåda? :o
Clive: Men hur fan vet du att han är myrkhyad men inte vem det är ?
Natasa: Han i Rush Hour ?
Clive (leker smart): Nej han heter Chris Tucker :D
Natasa: Men jag vet bara två mörkhyade, han i Rush Hour och Barak Obama!
Clive: Han är ju tung ! :D
Natasa: Jag tror inte direkt Josef skulle säga det haha
Clive: Hahahah, ska jag säga ? :D
Natasa: Ja ? xd
Clive: Martin Luthor King
Natasa: Jahaaa han som skev skräckromaner
Clive: Du ver säkert inte ens vem han är -.-
Natasa: Jo, han skrev läskiga böcker !
Clive: MEN NEJ, han försökte stoppa apartate
Natasa: Karate ? Vad snackar du om bre ? xd
Clive: Åh du vet inte ens vad apartate är nu blir jag ärg :@:@
Natasa: Förlåt då :$
Clive: Det var när det var rasism i Afrika
Natasa: ahaaaaa (i)
Clive: MVG .. -MV.. -G, vet du vad det blir ?
Natasa: Det blir .. inget alls ? (a) DÅ BLIR DET INTE IG IALLAFALL :D

Uttråkad

Det är så tråkigt att leva ibland, hejdå ! :D


Allt skulle vara så mycket roligare om jag hade is

Om jag ändå hade is .. SUCK


Qutie


- Love this bitch ;)


Dagens

Dagens humör: Glad och galen
Dagens borde: Ta det lugnt men mig stoppar ni inte!
Dagens frisyr: Uppsatt i vanlig hästsvans
Dagens klädstil: Mellanblå Cheap Monday, vit, v-ringad t-shirt med örntryck och UCLA tröja med huva.
Dagens planer: Var ju stan med Sandra då
Dagens vill ha: En varm kopp choklad som jag inte lär få x)
Dagens längtan: Sömn
Dagens tråkigaste: var att byxorna åkte ner, hahah
Dagens person: Sandra föfan :o
Dagens roligste: När Sandra försöker ta på saker som inte finns :o
Dagens låt: S.O.S. (Let the music play) - Jordin Sparks


- Bilden är tagen med mobil by Sandri :) 
Tror ni jag lyckades dra ut tanden ? :o

Orange BomBomMan

Tja bloggen! Sitter hemma ensam nu efter att Sandra har stuckit. Fast hon stack för ett tag sen märkte jag nu haha. Vi har iallafall vart lite på stan och surrat runt på östermalm också, det var nån djurgårnmatch där typ, läskigt med alla poliser :o haha, dem hade hästar! Blev lite facinerad (a) Efter ett tag så hade vi inget o göra så vi drog till cosmonova och kollade på nån 3D film, Sea Monsters typ. Denvar fett cool, det kändes som man var där och så fick man sånna där tuffa glasögon! Jag dog av garv hela filmen för Sandra försökte ta ag i allting och jag fick typ adhdryck hela tiden för alla jävla fiskar var för närgångna! :o Sen drog vi iallafall och käka på donken och efter det så drog vi hem till mig och chilla lite bara. Fixade Sandras design och så :) Nu har jag panik, ringa någon ? :D


Dagens outfit


- Är jag inte söt i min rosa mjukisdräkt ? :D


Skoooooola

Tja bloggen! Vet ni? Jag ska faktiskt till skolan idag, lite sent jag vet, men jag måste ju säga hejdå till Nicki och Ioanna, fas Ioanna är sjuk den lilla jäveln haha :) Men Nicki får hälsa henne åt mig! Ska iallafall se busstabellerna nu. Ha det så bra, puuuuuuss !


Fanni's new header ?

Har fixat två headerbilder till Fannys blogg, vilken tycker ni var finast ? :)



Eller:



Upp till er läsare ;)


Cu te smeljavim celavi

Idag spydde natttie för att hon tänkte på Nikola, HAHAHAHA


2cool 4school

Ingen skola för mig idag inte, jag är nämligen jätte sjuk och har legat i sängen hela dagen. Hade 40 graders feber, halsont, huvudvärk, magont och är typ öm överallt. Imorgon ska jag typ till nån läkare eller något. Aja, orkar inte skriva. Måste ta massa tabletter nu också, usch. Annars får ni ha det så bra, bättre än mig iallafall!


Sjukling som skriver

Tja bloggen! Jag sitter här hemma och har precis fotat allt jag köpt och det lägger jag up snart. Finns ju massa roligt. Tog en 25minutare och fick faktiskt rumprand! Yeei :D Efter att jag och Fanny kom hem så mötte jag Jossan och vi åkte till det där gymmet och vi fick gymma där! Überglad blev man ju! Så vi ska snart fixa kort och börja träna. Som de flesta nog vet så är mitt mål i år att kunna göra två armhävningar hihi (a) Blev inga inlägg igår för jag var lite upptagen och så var jag med Josefin och så. Imorgon ska jag färga Emmas hår och innan dess så ska vi sola lite, vet inte exakt hur länge, vi får se hur mycket vi har lust med :) Men nu ska jag lägga in bilder och sen antagligen lägga mig för jag har typ feber och är helt utmattad. Här kommer det bilder och så får ni ha det så bra, puss !




- Osminkad, bjuder på den :$


- Fanni är sötast :)



Kofta från B.Young - 400 kr (inte köpt idag)


Cheap Monday jeans från Weekday - 400 kr tror jag


Läppstift från Åhlens, mac - 180 kr
Färg: Saint Germain A69


Lovika vantar - 100 kr

 
Rosa mjukisdräkt - 149kr/del, sammallagt 300 typ

Det var allt, pusshej !


Fanni-Banni-Boo-Boo-Boo

Tjennaaaaa fanni e här !
nu står Natasa oh plattar håret sen ska vi dra iväg till stan oh shoppa + sola skiten av oss !
Dagen var seg som fan inte ngt roligt alls tror jag.. jag sprang på gympan med alex och marus tror jag han heter ?1 :s. HAHA alex bah: åååååh vdd jag har lust oh knulla nu... de e lite svårt att hålla på att springa då xD.
men nu ska vi springa iväg och ha myket rolingare en er det kommer komma upp bilder och videos senare . pusssaaar från fanni och nathos !


Gossip Girl

Älskar ju det programmet :o Ev av favoriterna! Kom hem för inte så länge sen och dagens planer var ju att dra till skhlm men det blir inget av det för att jag ska kolla nån grej på gymmet med Josefin. Vi ska mötas typ kvart över fem eller nått och sen får vi se hur det blir med det. I värsta fall får vi gymma i västertorp -.- Det vill vi inte! Det ser äckligt och ofräscht ut. Aja.. Ska kolla klart på GG nu sen ska jag möta Jossan, puss på rumpan!


Raaaaaabit

Har inte bloggat så mycket idag för att jag har varit hos Natttie som inte har internet för tillfället. Vi var på träning och sen innan och efter den var vi hos henne. Käka donken och mysa lite sen drog jag hem och nu snackar jag med Filip som sjunger så otroligt vackert höhö. Kommer få hjärnskador snart (a) Men nu ska jag prata som en groda, PUSSHEJ


Stockholms Pundare AB


- Finns det någon sanning i detta kära läsare ? Haha, tyck till nu :D


Antonijevic och Zivkovic har lite roligt

Natttie har lämnat mig och dragit hem men nog har jag lite minnen kvar av henne. En massa crazy videos och en jävligt ömm kropp haha, hon har slagit sönder mig haha. Imorgon ska jag till henne på morgonen och sen drar vi till träningen och sen ska jag kolla gymgrejs med Josefin. Hoppas vi hittar nått bra place. Annars ska jag vara uppe hela natten och snacka med Marcus vilket jag inte tror att jag kommer klara av för jag är så jävla trött. Men nu ska jag ladda upp lite videoklipp som tar så jävla lång tid att ladda upp för dem är tagna med kamera, suck. Aja, här kommer de:





Men nu ska jag tagga, kyss.


Håll käften Darin

HAHAHA Kolla på vår blogg istället, http://sexigaserber.blogg.se KYSS


Antonijevici dolaze

Nu kommer Natttie, måste rusa ! Käääääääärlek !


Fransk kladdig chokladkaka..

.. heter kakan jag just har bakat. Tog precis ut den ur ugnen och ska låta den svalna lite. Ni kan få lite bilder från kakan innan den var klar, kanske får lite bilder på den klara kakan också :o Haha love it !




- Blir ni inte lite sugna på choklad nu ? ;)


Gym

Jag och Josefin ska börja gymma men först måste vi liksom hitta något bra gym man kan gå gymma på. Det måste vara anpassat för 14åringar och det är ju det jobbigaste. Det ska vara ganska nytt och fräscht typ som sats. Vi ska kolla med dem om åldersgränser även om jag kollat på deras hemsida. Men man får ju hoppas att dem inte är så noga (a) Vi är ju liksom supersnälla brudar haha :D Men om någon har nått annat tips så är det bara och säga till eller mejla [email protected] och låt rubriken vara gym eller liknanade :) Tack på förhand !


Ändrade planer

Tjatja ! Nu vändes mina planer uppochner, nu är pappas kompis här men mamma sa att Natttie också komma hit. Det känns som att det var ett tag sen vi gjorde något, så det blir nog chill att se henne :) Kanske kommer upp en outfit snart, vi får se om jag orkar ta ett foto för jag ser ganska hemsk ut, men aja :) Nu ska jag lägga in typ 5 låtar på mobilen, nyfikna på vilka låtar det är ? ;) Peace out !


- Haha tyngaste :D


New moon

TRAILERN TILL NYA TWILIGHTFILMEN HAR KOMMIT UT !



I juuuuuuuuuuust love it ! :D


Lill-Lördag

Tjatja bloggen! Sitter här och kollar på en film som jag sett tusen gånger. John Tucker must die. Annars så har jag städat mitt rum lite senare ska jag kanske dra och bada hos Marcus fast jag vet inte om jag orkar. Så vi får se vad jag gör idag, tror faktiskt jag stannar hemma för jag är så jävla trött haha. Har typ ont överallt, jag sov inge vidare inat, vet inte varför. Nu hoppas vi att jag inte somnar framför tvn, kyss !


Bloggtorka

Tjatja, nu har jag absolut ingenting att skriva om förutom att jag idag har blivit kallad för kaktusboll (?) utan anledning haha, snackat i tel med Filip de senaste två-tre timmarna haha och nu känner jag mig lite småflumm. Kan dela med mig av en låt kom jag på :)


- Winter song - Sara Bereilles och Ingrid Michaelson


Rubrikbrist

Tjatjatja ! Nu har jag kommit hem efter att ha varit i stan, i willys och sen drog jag hem till Jocke (Wucce) med Wille och g33ka lite Guitar Hero och mysa lite haha :) Det var chill, sen drog jag hem och käka tacos, mums! Nu snackar jag i tel med Jägarn men nu la han på för han skulle ringa upp senare haha. Ikväll ska jag bara kolla på idol och bara ta det lungt, låter väl mys ? En vanlig hemmakväll på en Fredag, funkar för mig iallafall. Har hittat min kamera och Fanni och jag gjorde ett videoinlägg som jag ska lägga in snart. Har ett till från tåget men det blev inte så bra och Wille fick damp och förstörde hela, lite småkul ändå haha men jag tror inte jag orkar lägga ut det. Imorgon skulle jag kanske träffa Marcus men jag vet inte om jag orkar. Nu kommer videoinlägget, enjoy !


Dagen i videoklipp













Har massa fler men de där får duga för just nu, kyss :)


Outfit and Facelook





Tröja - Gina Tricot
Kjol - Okänt
Strumpbyxor - Gina Tricot
Halsband - Okänt
Dunjacka - Stadium (?)

Tyvärr bara mobilbilder, men har hittat min kamera som för tillfället är urladdad men nu har jag hittat laddaren och har lite bilder från imorse tror jag. Lägger ut om jag hinner :) Visst jag var fin i lockigt förresten ? :D Made by my plattång ! Vad skulle man göra utan platttången liksom ? :o nolife!


Kofta <3 mig

Hej hopp! Har massa videoinlägg på lagret ! Annars skulle jag köpa en supersöt ljusrosa mjukisdräkt ida men den jag ville ha var slut :( Ska köpa en med Fanni på tisdag istället. Den som fanns nu var antingen en mobbad eller en söt ljusblå som jag var nära på att köpa men sen sket jag i det haha. Det var nått med byxorna som var konstigt så jag köpte istället en jättesöt, stckad kofta från b.young eller vad det heter. Den kostade 400 spänn men var super mysig så den var värd det (a) Nu har jag iallafall precis brun utan solat ner mig hihi :$ Man måste ju jobba på brännan! Börjar bli riktigt snyggt och vad är bättre än en snygg, brun solbränna? :D Är brunare än blekfisarna i min klass iallafall hihi, känn på den sötnosar ! Dem brukar alltid klaga på att jag är blek men nu är jag hetingen i brunt, yeeeah ;D Ska snart ladda upp massa klipp på youtube och sen lägga in dem på bloggen. Hej sålänge !


Noël

HAHAAHH KLOCKREN BILD ! :D


Fanni-Banni-Boo-Boo-Boo

Tjatja ! Ser att min sötnos FanniBanni har gästbloggat lite och det värmde mitt hjärta ! Haha nä jag driver :D Men det var ju lite kul ! Hon kommer göra det lite då och då och det är väll kul ? I love it iallafall och om jag love it, då love it'ar ni det också :D Haha yeah, men vi ska nog videoblogga imorgon som hon sa och det blir väll chill ? Jadå. Men jag orkar inte skriva, puuuuuuuuuuuuuuuuuuss !


Fanni Gästbloggar !

Nu e fanni här och har fått äran att gästblogga omg jag vet är ni inte avensjuka ? Men ni har inte status nog att skriva i hennes blogg som jag har mohaha ! feeeel the pain ! Ja vad ska man säga...  Hade "elevråd" med våran mentor idag, henne är jag tyvär inte så förtjust i asso förstår inte riktigt varför hon inte tycker om Nickis och mina synpunkter HAHA. Ska väll skriva lite om lille natchos ( natasa ) hon är ju en liten skön fjant haha :D, jag menar vem fan säger till VARENDA jävla lärare bah " ÄT SMÖR ÄT SMÖR ALLA SKA ÄTA SMÖR" direkt när man kommer in i klassrummet haha älskar dej gummsan :$
-
Imorn tänker jag få natasa att göra bloggens kanske första videoinlägg haha de kommer bli najs :D Nu ska jag gå och ducha kom nyss hem från träning man vill ju inte lukta uch hihi :D pussss bejbis :D ska kolla om jag vet hur man lägger in en bild på mig haha ... vet inte hur det kommer bli men för fan vem bryr sig ni älskar natsa så ni älskar mig oxå :D <33

Brun utan sol

Tjatjatja! Sitter här hemma och gör inte så mycket, kollar på tv och så. Blir galen på mitt spotdify som inte funkar! Jag blir galen, ska försöka få igång det nu. Det vägrar verkligen funka, har loggat in och ut typ tre gånger? Aja, får fixa det någon annan gång. Annars har jag bara varit i skolan och så. Fixade lite till Halloween och det kommer nog bli naajs. Ska dra till stan och köpa grejer med Cissi och LillWille då. Chillchill. Annars har jag satt på lite vrun utan sol för andra dagen och jag börjar se lite effekt, lite brunare är jag iallafall. Sen blir det solarium snart så om det blir ojämnt så jämnar det väll ut sig haha :) Ska nog fortsätta med brun utan sol tills jag blir typ neger :D Jusste, mina kamera är spårlöst försvunnen så det blir inte så mycket bilder, ska försöka hitta den. Men nu ska jag kolla runt lite på facebook och kolla på Room Raiders, haha yeei (a) Peace out !


- Söt bild på Sandra från Göteborg haha, sweetie :)


Morgoninlägg

Godmorgon bloggen! Nu är jag äntligen vaken och färdigsminkad. Ska dra ner och äta något nu om jag orkar sen så tar jag bussen och kör iväg till skolan som vanligt då. Hoppas ni får er en bra dag! Tack och hej, leverpastej !

Allt jag aldrig har, i ett paket

Tjatjatja! Kolla lite på tv nu fast jag egentligen borde plugga no, men whatever liksom? (a) Haha, nej nu ska jag ju vara en bra förebild, man måste plugga och vara duktig i skolan! Själv pluggar jag aldrig i skolan men jag har nån typ av fotografisk minne som jag utnyttjar ganska väl haha, men alla får väll minnesförlust ibland? :D Annars så var det väll plugget idag och sen drog jag och köpte godis med Josefin och Clive. Suprgott var det ! Jossan var typ riktigt jävla sugen på lösgodis så jag bah; why not? :D Vem älskar inte choklad liksom? :$ Min påse var typ helt brun och sen när man kollade på Jossans så var allt helt färgglatt liksom haha, lite småkul :) Men nu ska ni få en bild som kommer få er att falla på knä! Haha, check it out !


- Hade ingen fundation och skitlite mascara så bilden blev lite rolig men
ändå haha ! Helt olikt mig liksom, men jag menar, lite småcoolt ändå !
Själv tycker jag inte att jag passa i det men vafan, man lever bara en
gång ! Sååå, ska man se ut sådär oftare ? Eller är det lite för mycket ? 
Tyck till nu när du har chansen ! :D 

Pusshej, och glöm inte, lev varje dag som om det våre din sista !  


Känslor

Jag står hellre ut med olyckor, för att kunna uppleva lyckor, än att inte ha några känslor alls.


Läggdags för Natasa

Tjatjatja! Ska snart sova eller nått, är astrött. Idag har jag iallafall haft träning sen käka jag thai med familjen. Beställde skolfotot (motvilligt med tanke på hur jag såg ut), sen kom jag hem och duscha och kolla på tv typ. Haha latast ju. Fixade Willes design också på hans supersöta blogg som ni hittar här! Kika in och kolla på vad superbloggaren Natasa fixat haha :D Är lite trött nu så jag skriver nog mer imorgon eller något om jag orkar. Godnatt, dröm sött, vakna blött! :D


One Tree Hill

Chacha! Kollar på One Tree Hill nu, skit bra. Det var ett tag sen. Är helt beroende av det! Skriver mer sen, puss !


- Är inte Chad Michael Murray bara FÖR snygg ? :o


3 Doors Down

Jusste, jag har slutat svara på kommentarer och har alltså inte mer än 30 besökare per dag, haha känns lite pinsamt men jag skriver för mig själv, för jag behöver skriva av mig ibland, man måste ju inte läsa om mitt liv trots att jag inte skriver mycket om mitt privatliv i bloggen. Ville bara säga/skriva det. Hoppas alla mår bra, kyss.


Seg-söndag

Tja bloggen! Ska snart dra på träning och har just klätt på mig och ätit. Mår lite illa men är ändå lite småglad för jag ska träffa Natttie för första gången den här veckan! Käns som att det var en evighet sen /; Haha, vi är lite för smågalna tillsammans ibland så då råkar vi illa ut men det löser sig alltid. Har iallafall saknar dig fett mycket gumman ;o Jag kommer gästblogga lite här och där som t.ex fov.blogg.se och wbywilliam.blogg.se, det är Jägarns och Lillwilles blogg, haha sötnosarn har liksom skaffat blogg! :) Och nu ska jag trixa lite med Willes design om jag hinner. Kärlek!


Ny design på g

Ska snart fixa ny design. Vet inte exakt hur men den jag har nu stör mig (a)


Chillar galet

Det blir lite dålig update nuförtiden och jag har inte riktigt lust att förbättra mig. Kanske blir mer senare när jag känner att jag orkar. Annars så har jag köpt lite möbler med familjen. Det blev en ny soffa, tvbord och lite hyllor och sånt. Det kommer om typ två månader, liiiite för lång väntetid enligt mig, måste var jävligt tröga arbetare haha :) Annars så ska jag ta det lugnt idag. Skulle egentligen dra till stan med Fanny men hon hade tyvärr inte tid pga matcher o.s.v. Men vi skulle ta det nån annan dag! Ska köpa en mjukisdräkt och kanske några skor. Behöver ett rosa läppstift också haha. Asså jag vill verkligen passa i rött läppstift för jag tycker det är så jävla snyggt men jag ser verkligen hemsk ut i det haha. Har gett upp hoppet om röda läppar på mig. Så jag kör på naturliga, ljusa eller rosa. Och mittbena är också fint på vissa men jag ser ut som en president i det haha xd Oftast iallafall. Måste ha väldigt platt hår om jag ska kunna ha mittbena. Mittbena och röda läppar är båda fina saker som jag inte passar, snyft* Haha, men nångång ska jag försöka få det att se bra ut och den dagen kommer! (Eller inte) Nu lyssnar jag iallafall på musik lite. Ska chilla sönder mig nu så ni får ha det bra. Love


Två år byggda på saknad


- Du valde vägen upp till himlen och blev fri.
Du blev saknad av världen, det vill jag också bli.

Två år utan dig farfar, tänker på dig än. Jag kommer alltid sakna dig efter allt som hänt. Jag önskar att du levde och fanns här vid min sida så skulle jag kanske sluta gråta och lida. Jag vill ha dig tillbaka fast jag att det inte kommer gå. Varje gång jag tänker på dig river jag upp gamla sår. Alla sa att såren skulle läkas med tiden, men jag minns den känslan när jag misste dig och jag håller kvar vid den. Allting som jag gör påminner mig om dig. Farfar du är nog besviken på mig, men du vet att jag försöker. Försöker ändå hitta alla svaren jag söker. Tårar rinner ner för kinden varenda jävla dag, snart så kommer ingen längre höra mina andetag. För jag orkar inte mer och är allt för besviken, för att kunna ställa mig upp igen, och kämpa vidare. Livet är hårt och har många höga hinder, men ändå sitter jag här med rödgråtna ögon och svarta kinder. Det svarta kommer ifrån sminket som jag gömmer mig under, men ändå kämpar jag vidare i alla dessa stunder för att jag vet att det någonstans måste finnas ett ljus, som får mig upp på fötter igen och frågar mig hur. Hur jag egentligen mår, hur på insidan det känns, hur jag kommer klara dagen och jag kommer klara det själv. Jag har många vid min sida men ändå står jag ensam kvar. Jag måste ta mig framåt natt som dag. Jag förlorade den personen som jag älskat mer än allt, min klippa att luta mig mot när allting kändes som värst, farfar jag saknar våra stunder och allt vi gått igenom ändå sjunker det inte in att du aldrig kommer komma in genom dörren och ropa mitt namn. Tänker på alla varma stunder när du höll i min hand och låg mot ditt bröst och hörde dina hjärtslag. När jag tänker på det gråter jag än idag. Saknar alla nätter då vi bara låg och prata om allt och ingenting och jag bara saknar. Våra drömmar blev aldrig uppfyllda och jag fick aldrig chansen att säga hur mycket jag egemtligen älskar dig min enda förebild. Du såg mitt innersta och fick mig att känna mig fin, Jag saknar allt vi hade, jag skulle ger dig allt som du ber om men nu är det försent och vi har tagit förväl, men ändå glömmer jag dig aldrig och jag kommer finnas där. Snart kommer jag till himlen för jag inte klarar av, att leva livet till det yttersta snart finns jag inte kvar. Snälla, ta emot mig på ett bra sätt, för jag älskar dig föralltid men jag har det inte lätt. Dö är svårt men leva är svårare. Du var den starkaste personen jag någonsin kände. Farfar jag älskar dig och minns alla minnen som vi delar, jag kommer aldrig glömma dig och jag svär att jag inte spelar. Utan dig har det varit tider byggda på saknad.


Död

Tja bloggen ! Gör inte så mycket för tillfället, är jätte trött och det ahr blivit ganska dålig update för att jag inte har mått så bra på senaste tiden. Ska försöka bättra mig om jag har orken. Annars så är det som vanligt, skola, läxor, äta, sova andas. Vill tacka alla mina vänner som finns där för mig, är inget utan er. Det är för er skull jag kämpar, för er skull jag lever vidare, för er jag ställer mig upp när jag faller. Om ni lämnar mig lämnar jag världen. Det får räcka för just nu, kanske blir mer senare. Hoppas alla har det bra, bättre än mig iallafall.. <3


Göteborg makes you go crazy !

Tja bloggen, har sovit bort hela dagen idag fast är ändå trött haha. Träffade iallafall mina älsklingar Daniella och Emma och så klart Nikola och Milan tror jag att den sista hette haha x) Jag och mitt jävla minne. Hade iallafall kul igår/inatt. Ni ska få lite mobilbilder, Emma skulle skicka kamerabilderna sen haha :) Här kommer dem iallfall:






- Nikola, Emma och jag med Nikolas mössa haha :)


- Emma, jag (plus mössan) och Daniella :)

Farmor kommer hem från Serbien idag också, skriver senare. Puss !


Efterlängtade helg !

Ääääääntligen är det helg ! Och som man har längtat ! Ska snart packa lite och dra hem till Natttie, ska slagga där sen så drar vi direkt till götet på lördag morgon. Längtar skitmycket, snart träffas vi Emma ! :D Har saknat dig som in i helvete haha ! Mina små kompisar tog slut idag (N.A fattar). Det var så otroligt kallt idag så jag tog fram dunjackan igår. Frös sönder mig ändå men jag överlever nog haha :) Men nu ska jag kolla klart på Tyra Banks show sen ska jag packa, ha det bra. Looooooooooooooooooooooooooove


- Natttie, David och jag i sommras :)


- Jag typ ramlade ? Haha x)


- Haha vi är ju bara för knarkade ungar x)

Bjuder på dem, är lika vimsig som jag ser ut på bildera haha.
Fast det blir tusen gånger bättre i Göteborg och det lär vi
förhoppningsvis minnas ! Hahah älskar oss ! :D <3


Kyligt

Fyfan vad kallt det är ute ! Fryser sönder mig ! känner verkligen inte mina fingrar haha, intebraintebra ! Idag var det väll en vanlig dag i skolan som vanligt. Haha vanligvanligt (a) Ska iallafall försöka fixa spotdify på datan nu för jag fattar typ ingenting (a) Så Noël ska typ hjälpa mig och så vi får se om jag lyckas fixa det iallafall haha. Men nu fryser jag och mina fingrar orkar inte mer haha, går v snart :o Ha det bra, puss på er alla !


RSS 2.0