Incident

Ska till Alex imorgon, fixar naglarna, köper skor och hittar på något busigt hihi :) neeh.. Blir nog inget busigt för det har hänt lite grejer. Ja, privatliv är privatliv! Lyssnar på deppmusik just nu iallafall. Är sugen på att kolla på Twilight. Men har inte med mig några filmer -.- Plus att mamma flippar för jag inte gör nångting på dagarna och är ute hela nätterna, hah, men det roliga är att hon inte har nån makt nu när pappa är här mohihihi. Jag bah jag går nu, när ska jag komma hem, runt 12? Ma kom hem när du vill bre, jag bah okej? Haha kör bara. Orkar inte skriva mer, ska på nån grej på söndag iallafall.. Har en fin klänning och fina skor så det blir nog bra. Alex åker på måndag typ men nu verkar det som att det inte blir så.. Får se. Skriver kanske imorgon, pussen!
- Vill ha tillbaka hårfärgen!

Svart outfit

Behöver svart outfit imorgon, är detta funktionellt? Antar det..

.

Ha aldrig för höga förhoppningar, du blir bara besviken.

Running Away

Jag uppdaterar ju fan bättre nu för tiden! Tror fan att jag kommer uppdatera i Serbien till och med! Får väll se hur det blir med det. Jag vet inte om jag lagt upp den här låten någongång men den är en av mina favoriter faktisk. De som gjort låten heter Midnight Hour men jag vet inte om de har några fler låtar för jag har aldrig stött på några även om jag har letat på youtube. Tror jag ska kolla på spotify och iTunes snart haha. Älskar den iallafall och tröttnar aldrig på den. Skulle till stan med Fanny idag men det kommer jag troligtvis inte kunna så om hon kommer på det så kommer hon väll smsa mig (hon är senil och jag funderar på att skapa en fond där jag ska samla in pengar för att hjälpa henne). Här har ni låten iallafall:



Rumpa.

Alex åkte idag............. fett tråkigt. Själv åker man på torsdag morgon. Har packat massa idag faktiskt. Köpte två plattångar, locktång i tre storlekar, sån där våggrej (?) och sen lite skit :) Annars köpte jag mer kläder idag med mamma. Lite smink och underkläder har man också. Nu ska jag smsa alex och göra honom fattig, sen ska jag sova typ. Ajah, godnatt ha de göttttttttttttttt eller roooomphaaaaaa

Ansiktsmask

Jag var väldigt fin i min ansiktsmask idag........... NAT


Tisdag

Efter en svettig dag på jobbet åkte jag till Alex och vi chillade och sådär. Jag klippte honom och han Jova, hans kusin. Sen va typ hans släkt där, trevlans! Igår var jag med Fanny och träffade på gaybloggaren själv! Jag såg hemsk ut men lyckades få fram ordet hej iallafall.. + ett cpryck som skulle föreställa en vinkning (kan man säga så?) Ajjaaaaaah. Vet att det inte blir mycket bilder men försöker bättra mig... Kollade på ''Jiddra inte med Zohan'' också, sjuk men bra film, Alex kände tydligen en snubbe som är med i den? Nojss. Orkar inte skriva mer för jag är kissnödig, hejdå.
Innan bion med Alex, osminkad och.............. NORMAL NÄSTAN?!?!?!?!? :0 it's a miracle

OutfitttttttttA

Gårdagens
Byxdress - BikBok
Gladiator - ZOE
Väska - accent
Jag är osminkad och har oplattat hår ha lite överseende med mig förfan!

I love Eclipse

ILOVEECLIPSEILOVEECLIPSEILOVEECLIPSE

Ny design

Chena. Har ny design som ni ser, likable? orkar inte göra något speciellt, fast ska försöka göra bloggen ljusblå senare.... när jag orkar och har tid. Jobbade idag och igår schteekte jag och var med Sara. Jag är ganska brun nu hihi :) Imorgon ska jag vara med Alex och sen på torsdag ska vi se Twilight Eclipse, ser fram emot det! :D Fanny Garcin kommer även hem då vilket uppskattas. Jag vill gå till en skog med henne och skrika av mig, eller bara springa en bit..? Vi får se! Funderar på att smsa henne hmmm... Aja, orkar inte skriva, hejdå.



Lovely day

Tja bloggen! Var i stan idag med mamma och Alex. Jag hittade ett par skor (love them!) och en flätat brunt skärp :) Sen köpte mamma en fett fin klänning till en fest i serbien, en släkting har nån grej, typ 18årsfest fast han är 20? Aja. Sen åkte jag och Alex till nått ställe med finaste utsikten, har några dåliga mobilbilder.. Lägger ut bilder sen! Förresten, JAG UPPDATERAR!!!!!! haha yes. Nu ska jag kanske fota lite grejer. Jag är mätt från ananasen jag nyss åt... hejdå

Inspirationskälla


Inköp


Badabadabada

Var på älvsjöbadet idag med Alex och några kompisar + hans familj och några släktingar. Trevligt, träffade några jag kände haha. Är inte på humör men har shoppat massa idag, kanske han fota och lägga upp? Gör det senare i så fall.

Dagens fråga:
Ska jag börja uppdatera?

RSS 2.0