Hos Alex

Hej jag är hos alex och jag orkar inte skriva, hejdå!

Starstruck

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Var med Fanny och Ivan idag, sjukt chill med halvstudiedag! Åkte runt överallt, skärholmen, skanstull, gullmarsplan, älvsjö, fruängen och herrängen. Sen åt vi pizza, tjockismat men gott. Broshan fyllde år så Ivan och moster kom på kvällen och vi chilla bara lite. Fannt drog runt åtta och precis när jag kom hem efter att ha lämnat henne vid bussen runt halv 9 så kommer kusin :) Sen drog dem för inte så länge sen och nu sitter jag och ska försöka göra min idrottsuppgift och sådääära. Men nu ska jag fortsätta prata med mannen min :D Slänger in en låt istället för en bild, pyssar!


Fanny, jag och Alex


Damp

JAG KAN INTE ANDAS ALEX JAG SKA £@][$€[}{\\??=)(/&%¤#"! DIG!!!!!!!


I'm cute

Hej bloggeeeeen :D Uppdateringen på topp, viist? ;) Aja, har precis snackat med Alex en massa, flera timmar typ haha. Annars så var jag inte på träningen utan sov till klockan ett istället och drog till stan med Fanny. Sen köpte jag en present till min lillebror som fyller år imorgon, grattis, grattis, grattis. Köpte Björn Borg kalsonger, grr haha. Sen drog jag hem till Alex och satt och snacka med honom och hans syster bara. Treeeeeevligt :) Sen drog vi hem och sen så tagga Fanny och sen.. så var jag bara ensam och pratade i telefon hihih, gissa med vem? :$ Men orkar inte skriva, ska antingen sova eller kolla på film, puss!


Baaaaaaaad

Nej nu får jag damp! Måste samla mig, ska bara ladda iPoden lite till sen ska jag fylla badkaret och plaska tills mina fingrar ser ut som russin. Usch vad jag längtar!


Länge sen

Tja bloggen. Jag vet att det var typ tusen år sen jag skrev men jag har helt enkelt inte känt för det. Alex drog för ett tag sen, eller aa minns inte för exakt när så aa. Jag har sett helt hemsk ut hela dagen, vit/gråa mjukisar och sjukt stor röd t-shirt, förjävlig asså haha.. Mår inte så bra så jag har precis tagit en ipren och nu sitter jag och lyssnar på deppmusik. Är på sånt humör bara, har vart så typ hela veckan, förutom när jag fått mina cpdampryck (som kommer ganska ofta hehe..). Annars så har jag bara varit med Alex idag och sen när jag väntade på bussen med honom så träffade jag andra Alex (Mathiesen) och vi snackade en stund så det var chill. Nu ska jag typ dö så jag hoppas ni har en bra dag, eller kväll.. eller aa ni fattar. Pusshej!


Hej - Hejdå!

Har inte hunnit skriva, jagvet! Men Alex tagga typ nyss, sen så väntar jag på Fanny och Stina nu, NOOOOJS :D
HEJDÅ


Snabbiiiiiis

Märkte att jag inte bloggat på ett tag och hinne egentligen inte nu eller, men ska göra det lite snabbt. Fanny tagga just och sen så ska jag åka och möta Milos, sen ska jag till träningen. Tror jag ska till Natttie efter hihi :) Igår va jag med Alex och Josefin i stan och köpte lite bajs. Skriver mer senare för min buss går 11 över, GAH! Ha det braaaa, pussen!


Jag <3 Nelly







Smotance

Alex är så klumpig så att det inte är sant.. han har bränt sig tuuuusen ggr, HAHA :) tycker ni jag ska hjälpa honom? :)

Hos min man

Tjaaa! Är hos min man nu och hans hund är väääääääärldens sötaste, skoooja inte :) Satt i mitt knä o grejer, fick en puss till och med hihi :D:D Nu laga alex maat, haha, jag pallar inte hjälpa till (a) Aja, orkar inte skriva. lägger upp bilder sen :) PUSSHEJ

Ensam

Min man har gått hem och jag är eeeeensaaaaaaaaam :( Buhu, stackars miiiiiiiig, viist? LID MED MIG! Aja, det va mysigt så länge det vara ;) Men jag pallar inte skriva mer för det är tråkigt!

Och till Millie: Om du kollade oftare på min blogg så skulle du se att det fanns bilder på oss din lilla tjockis! :D


Torsdag

Var med Natttie igår, vi körde go kart. Fick utvisningar, varningar o grejer. Två bilar gick sönder pga oss, HAHA. Men våra funkade ;) Aja, idag va Sara här och vi kollade på film och sådär. Sen tagga hon och jag ska på träning snart. Ha en bra dag.. HEJDO


Fin blondin?


Jason Derulo - In my head


HR

Supermysigt med Alex, Nebo och Natttie igår. Eller jaa.. Natttie är världens mest störande människa (hon vet varför) men jag älskar henne ändå! Haha bebis :D Idag var Natttie här och vi bora miiiisa. Men nu är jag så jävla kissnödig så jag dör, så hejdå! :D


Månadsdag

Min man är sötast. En månad idag, kolla vad han gav mig, naaaaaaw bebis :)










I väntan på mannen

Tja. Sitter här med Natasa som byter om typ. Alex ska komma strax och vi ska kolla på drag me to hell. Fast det blir nog senare, eller aa får se. Har ingen lust o skriva. Ha det bra, eller inte whatever. Hejdå


RSS 2.0